Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Matáv: újabb két esztendő

A Matáv Rt. a következő két évben is támogatja a soproni labdarúgást. A hosszabb távú cél a nemzeközi porond elérése.Újabb két esztendőre kötelezte el magát a Matáv Rt. a soproni futball, azaz a Matáv Sopron labdarúgócsapata mellett.
Az örömteli hírt a távközlési vállalat fővárosi székházában jelentette be Bodnár László, a futballklub örökös, tiszteletbeli elnök, a Matáv Rt. logisztikai vezérigazgató-helyettese.

Bodnár kifejtette: ezen megállapodás a részvénytársaság és a futballvállalkozás között elsősorban azért újszerű, mert a korábban mindig egy évre kötöttek szerződést a felek. A megállapodás nem a jelenleg zajló, hanem a következő két bajnoki évadra szól.
Az örökös tiszteletbeli elnök kifejtette: ez a névadó szponzori szerződés, illetve annak anyagi vonzata természetesen nem fedi a következő két szezonra a teljes működés költségeit. A jövőben viszont már lehet rá építeni, és az, hogy egy stabil támogató már áll a klub mögött, újabb támogatókat hozhat a soproni együtteshez.

A szerződéskötés hivatalos bejelentésen jelen volt egy jelenlegi támogató is, nevezetesen Antók Zoltán, a klub tulajdonosainak,  azaz tulajdonosi bizottságának képviseletében, és Szabó Gyula, a Matáv Rt. márkastratégiai igazgatóhelyettese.

A rendezvényen felvetődött az is, hogy e megállapodásért cserébe mit vár, várhat el közép- illetve hosszabb távon a Matáv Rt. Bodnár László elmondta: az első és legfontosabb, hogy a Matáv erős középcsapat legyen, ne pedig a kieső zóna szélén álljon, mint eddig. Három-négy éven belül pedig a csapatnak ki kellene jutni a nemzetközi porondra, mert onnan lehet tovább építkezni, nagyobb bevételekhez jutva újabb, még jelentősebb célokat megfogalmazni.

Mindezt Antók Zoltán is megerősítette, és a két vezető egybehangzóan állította azt is: abban, hogy a távközlési cég – korábbi szokásától eltérően – nem egy, hanem két évre kötelezte el magát, elévülhetetlen érdemei voltak Pintér Attila együttesének. A vártnál sokkalta jobb bajnoki kezdés ugyanis jelentős mértékben segítette elő ezen megállapodás létrejöttét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beckhamék után költözik a futballőrült család

Egy angol futballőrült család Spanyolországba költözik, hogy továbbra is kedvencük, a nyáron a Real… Tovább olvasom