Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Matáv Sopron - ZTE 1-0

Alaposan felforgatta Pintér Attila a Matáv együttesét. Öt alapembert hagyott ki a kezdőcsapatból.

17. p: Sebők J. végzett el szabadrúgást 22 méterre a soproni kaputól, erős lövését Balogh biztosan hárította.

25. p: Józsi középről ballal, iszonyatos erővel küldte kapura a labdát, Balogh hárított, ám a kipattanó labdát Selei újra a kapura fejelte, Balogh másodszor szögletre ütötte a labdát.

32. p: Pintér remekül indította a bal oldalon a mélységből előretörő Szabó Ottót, aki az alapvonal közeléből középre nyeste a labdát, Csordás érkezett, ám centikkel magasabb volt a beadás, így odalett a hatalmas helyzet.

45. p: Somorjai nagyszerűen ugratta ki középen Sirát, a soproni csatár 17 méterről, középről centikkel rúgta a labdát a jobb kapufa mellé.

56. p: Kocsárdi jobbról az alapvonalról kanyarította be a labdát, Sabo azonban 8 méterről erőtlenül fejelt.
 
60. p: Pintér ugratta ki a bal oldalon Sirát, aki a hosszú oldalon érkező Bárányos elé tálalt, a Matáv klasszisa azonban 5 méterről belsővel a kapu fölé helyezte a labdát.

63. p: Szabadrúgáshoz jutott a Matáv a hazai kaputól 30 méterre. Szabó O. állt a labda mögé és legurítása után Horváth A. jobbal védhetetlenül vágta a labdát a kapu bal alsó sarkába. 0–1.

67. p: Sebők vette el a labdát a 16-oson belül Hanáktól, 12 méterről jobbal lőtt, Bagoly a gólvonal elől rúgta szögletre a labdát.

83. p: Sebők 20 méterről ballal lőtt, a labdát Balogh csak kiütni tudta, Sabo közvetlen közelről megszerezte azt, majd a fekvő soproni kapusba lőtte.

86. p: Sabo 22 méteres, kapu közepébe tartó lövését védte ismét Balogh.
 
Alaposan felforgatta Pintér Attila a Matáv együttesét. Taktikai okokból öt alapembert hagyott ki a kezdőcsapatból, s ezzel elérte, hogy Zalaegerszegen is egy motivált, győzni akaró, s nem utolsósorban friss együttes lépett a pályára. Meg is lett az eredménye, mert bár igaz, hogy egy jól eltalált lövéssel nyert a Matáv, de tegyük hozzá, nem érdemtelenül.

A taktikusabban, szervezettebben és frissebben futballozó vendégek megérdemelten nyertek a kissé enerváltan futballozó, nehéz anyagi helyzete miatt sorsába talán beletörődött Zalaegerszeg ellen.
Balogh jános biztos pont volt a soproniak kapujában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Büszke a Milan edzője csapata védelmére

Carlo Ancelotti, az AC Milan labdarúgócsapatának trénre szerint az ő általa vezényelt védelem a… Tovább olvasom