Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Matáv: mozgalmas napok

Petőházára utazott edzőtáborba a Matáv Sopron labdarúgócsapata. Horváth Róbert megsérült. Átigazolási ügyekben még tartanak a tárgyalások.
Hétfő délben Petőházára utazott edzőtáborozni a Matáv Sopron labdarúgócsapata. Azt megelőzően tréninget vezetett a Bognár György – Farkas József edzőpáros, amelyen természetesen ott dolgozott a két új szerzemény: Komódi László és Tiber Krisztián. Sajnos történt egy kellemetlen közjáték: Horváth Róbert megsérült.
A bemelegítés után a labdás gyakorlatok kerültek előtérbe. A szakvezetés a kis területen való egy, esetleg kétérintős játékot gyakoroltatta a labdarúgókkal. Miközben a két szakember hangja gyakran felcsattant – általában biztató hangvétellel – Pleskó László kapusedző amolyan csendes inkvizítorként „ kínozta becsülettel " a tetőtől talpig melegítőbe bújt kapuvédőket.

A gyors, rövidpasszos játék gyakorlása közben Horváth Róbert rosszul lépett és a futballistának kifordult a jobb bokája. Az öltözőben Horváth Péter gyúró vette kezelésbe, majd Fábián Sándor technikai vezető kórházba szállította. A röntgen ugyan nem mutatott ki sem törést, sem szakadást, mégis gipsz került a futballista bokájára, amely várhatóan csütörtökön kerül le onnan, így ő várhatóan kihagyja Petőházát.

A mozgalmas foglalkozás végeztével Bognár György szakvezető röviden értékelte a felkészülés eddig eltelt időszakát: – A múlt héten „ belecsaptunk " a munka sűrűjébe – kezdte az edző. – A felkészülési meccseken ennek megfelelően nem mozogtak frissen a fiúk, de ez rendben is van így, akkor lettem volna szomorú, ha jól pörögnek, mert az azt jelentette volna, hogy az edzéseken lazsáltak. Petőházán is kemény napok várnak a srácokra. Ott egyébként szerdán két edzőmeccset is játszunk, a tervek szerint délután négy órától a társaság fele a Petőháza, a másik fele pedig hat órától a Haladás csapatával.

A soproni klub igazgatója, Klement Tibor két fiatal labdarúgó érkezéséről számolt be: – A korosztályos válogatott kapus, a tizenhét esztendős Molnár Máté két évre szerződött hozzánk, ő az NB I B-s Marcali kapusa volt, de ott lejárt a szerződése, Baracskáról pedig kölcsönvettük Gyurcsányi Zsoltot. Persze a függőben lévő ügyek ismertek, tovább tárgyalunk a Vasassal Polonkai Attila és Tóth András ügyében és a szlovák hátvéd, Tomás Gerich esetében is folytatódnak a megbeszélések.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hírességek is rajthoz álltak

A triatlon Európa-bajnokságot VIP-verseny is színesítette, amelyen profi vízipólóst (Hesz Mátét),… Tovább olvasom