Kisalföld logö

2016. 12. 06. kedd - Miklós -6°C | 2°C

Matáv: Farkas-törvények

Ha némi iróniával akarnánk érzékeltetni a Matáv Sopron labdarúgói körül az első négy bajnoki mérkőzés után kialakult helyzetet, azt írhatnánk: se klubigazgató, se szakvezető – és ami a legfájóbb: se csapat...
Ebben a helyzetben vette át a távközlési gárda irányítását az eddigi edző, Bognár György segítője, Farkas József. A futballberkekben „Bringa" néven ismert szakember már másodszor kénytelen feltűnni ebben a nem éppen hálás szerepben.
– Szakmailag mit tart a legfontosabb feladatának a Kispest elleni mérkőzésig?
– Az első négy találkozó megmutatta, hogy ez a nyíltabb, támadóbb felfogású, háromcsatáros játék nem működik. Úgy gondolom, vissza kell állni a korábban eredményes rendszerre, ennek a minél jobban, eredményesebben történő begyakorlása lesz a legfőbb feladat.
– Voltak, akik – talán nem is alaptalanul – a tüzet hiányolták a csapat játékából...
– Nézze, az első meccsen az első percben gólt kaptunk, aztán Győrben a kapusunkat az ötösön belül, a levegőben meglökve szerzett vezetést az ETO, most pedig a meccs elején Sirát lerántották a 16-oson belül, majd a 10. percben, amikor először ment át a félpályán a Siófok, gólt kaptunk. Nem volt olyan passzban a csapat, hogy mindezt elviselje.
– Ezen tudnak változtatni?
– Természetesen kell, hiszen csak morálisan erős csapat lehet eredményes, és nekünk most már pontokat kell szereznünk. Ezt várják a szurkolók és a szponzorok egyaránt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Madár itthon bokszol!

Eldőlt, hogy a magyar ökölvívósport egyik legnagyobb reménysége, a kisnehézsúlyú Erdei Zsolt (12-0,… Tovább olvasom