Kisalföld logö

2018. 09. 23. vasárnap - Tekla 11°C | 21°C Még több cikk.

Másodszor a profik között

A második hivatásos mérkőzésén lép szorítóba december 17-én a Balfon élő ökölvívónő, Faragó Beatrix.

A meccs helyszíne a soproni sportcentrum lesz. A találkozóra gőzerővel ké szülő sportolónő érdeklődé sünkre elmondta: második meccse a sportcentrumbeli ka rácsonyi vásár egyik főattrakció ja lesz pénteken este. Faragó Beatrix november vé gén bajnokságot nyert az amatő rök között. Mivel csak egy profi meccse volt, mind a hivatásos, mind pedig az amatőr szövetség engedte rajthoz állni.


Nem volt a kiemeltek között, ezért az amatőr bajnokságon selejtezőn is részt kellett vennie. Három nap, há rom meccs, ez volt a csöppet sem „kímélő" programja a bajnoksá gon, a döntőben a címvédő Boros Gyöngyit győzte le. Faragó Beatrix a Gyevát Gyula Ökölvívó Iskola verseny zője és edzői – Egresits Tamás, Bárdos László és Prajcer János – most csak vele foglalkoznak.

A balfi hölgy profi meccse előtt két amatőr meccsre is sor kerül, éppen az előbb említett sikeres soproni bokszklub képviselői nek „előadásában". Faragó Bea- trix ellenfele egyébként egy nála sokkal nagyobb profi tapaszta lattal felvértezett szlovák ver senyző lesz. Faragónak a decem ber közepi lesz a második mér kőzése a hivatásosok között, szlovák ellenfelének viszont már a tizenkettedik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Matáv FC: nagyobb alázattal jobb szereplést

Az előző évadbeli 5. hely után – bár a játékoskeretben elég nagy mozgás volt a nyáron – csalódást jelentett a szurkolók körében a Matáv FC Sopron őszi szereplése és 9. helyezése. A szezon közben edzőváltásra is sor került a soproni klubnál, Dajkát Pintér Attila váltotta a kispadon.
Az őszt olyasvalakivel értékeltük, aki végig „képben volt”. Gőbl Gábor, a klub ügyvezetője felelt kérdéseinkre. Tovább olvasom