Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Magyar sportbál Győrött

Győrött rendezik meg az első magyar sportbált, melynek a Magvassy Mihály Sportcsarnok ad otthont.

Győrött rendezik meg az első magyar sportbált jövő év februárjában. Megújult a városi sportigazgatóság honlapja. Színvonalas események lesznek decemberben is.

Találkozások és a sport

Győr a találkozások és a sport városa – ennek a szlogennek teljes egészében eleget téve, sőt, a kettőt ötvözve, 2006. február 4-én a megyeszékhelyen rendezik meg az első magyar sportbált – jelentették be az intézmény szerdai sajtótájékoztatóján.

A városi sportigazgatóság szakmai felügyeletével a Pá Rendezvényszervező Iroda lesz az esemény szervezője és házigazdája. A bálnak a Magvassy Mihály Sportcsarnok ad otthont és a tervek szerint mintegy félszáz aktív, illetve már legendának számító olimpiai, világ- és Európa-bajnok kap meghívást a bálra, amelynek fővédnökségét Vitray Tamás, a Magyar Sporttanács elnöke és Balogh József, Győr polgármestere vállalták. A bál médiatámogatói közé tartozik a Kisalföld és többek között a Magyar Televízió Sportfőosztálya is.

Mónus Ágnes, a Pá Rendezvényszervező Iroda vezetője elmondta: szeretnének lehetőséget teremteni arra, hogy a négyszáz vendég megismerkedhessen és együtt szórakozhasson neves sportolókkal, akik viszont a tőlük megszokottól eltérő környezetben mutathatják meg magukat.

A hagyományos báli események mellett a résztvevőknek sajátos sportos – kitartást, küzdést igénylő – programokban is részük lesz. A jó hangulatról többek között a két műsorvezető, Zelinka Ildikó és Szántó Dávid, valamint a Tea zenekar gondoskodik majd.
A meghívott sportolók által felajánlott tárgyakból jótékonysági árverést rendeznek.

Megújult a honlap

A modern világ igényeinek megfelelően megújult a városi sportigazgatóság honlapja. Az új formában www.gyorsport.hu néven november 23-tól működik majd.

Lényeges tartalmi és formai változásokat tapasztalhatnak azok, akik felkeresik a portált. Egyebek mellett megtalálható lesz rajta az eseménynaptár, a létesítmények ismertetője, a szolgáltatások, a szövetségekkel, az egyesületekkel kapcsolatos információk, de később terveznek online közvetítéseket is.

Streetball, masters EB

Molnár Péter városi sportigazgató ismertette a közeljövő legfontosabb eseményeit. December 2-án rendezik meg a szakszövetségek hagyományos évzáró vacsoráját, aztán 27-én a Magvassy-csarnok ad otthont a szintén már tradicionálisnak tekinthető IX. teremkosárlabda-fesztiválnak, december végén pedig aktív szerepet vállalnak a kétnapos nemzetközi női kézilabdatorna szervezésében is.

A napokban Győrött jártak az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) és a magyar szövetség képviselői. Megkezdődtek a jövő évi győri masters EB előkészületei, amelyet 2006. június 23–25. között tartanak a városban.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hivatalosan is aláírta a Honda szerződését Talmácsi Gábor

Talmácsi Gábor hivatalosan is elkötelezte magát a Honda Scot istállóhoz: a magyar motoros egy plusz… Tovább olvasom