Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 28°C Még több cikk.

Magasföldi most nem jön Győrbe

Eldőlt: Magasföldi Józseffel egyelőre nem köt szerződést a Győri ETO FC vezetősége, mivel a futballista ősszel két együttesben is pályára lépett.

Klement Tibor, a győriek ügyvezető igazgatója elmondta: megérkezett az átigazolási ügyben a FIFA állásfoglalása, amely egyértelműen kimondja, mivel a futballista ősszel két együttesben is pályára lépett, nem játszhatna tavasszal a Győri ETO színeiben.

„ Mint köztudott, a távozó Kenesei Krisztiánt szerettük volna pótolni az olimpiai válogatott tehetséges támadójával. Fel is vettük vele a kapcsolatot, s Reszeli Soós István szakmai igazgató többszöri egyeztetés után megállapodott jelenlegi klubjával, a cseh Libereccel is."
Magasföldiért, mivel 2007-ig élő szerződése van, komoly összeget – több mint 40 millió forintot, ráadásul egy összegben – kért a cseh csapat vezetése. Szó volt róla, a labdarúgó klubjának szerződésszegése esetén a játékos mégis szerepelhetne tavasszal az ETO-ban.

„ Minden körülményt és szabályzatot figyelembe véve döntöttünk úgy, hogy most nem szerződtetjük Magasföldit. Nem kockáztathatjuk, hogy ennyi pénzt kifizetünk, majd aztán mégsem kapjuk meg a futballista játékengedélyét."

A csapatnál így több lehetőséget kapnak a tehetséges fiatalok.
„ Mindezek ellenére nem tettünk le róla, hogy Magasföldi a tavaszt követően győri játékos legyen" – mondta befejezésül Klement Tibor klubigazgató.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hivatalosan is Pajkos az edző

Kedden hároméves szerződést kötött a Győri ETO FC vezetése Pajkos Jánossal. A korábban a Debrecennel Magyar Kupát nyert szakvezető legutóbb Diósgyőrben dolgozott, ahol előbb megköszönték neki a munkát, majd a múlt héten visszahívták a kispadra. A szakember azonban visszautasította az ajánlatot, mert úgy vélte az idő rövid, ráadásul a játékosállomány és a szakmai stáb kialakításába sem tudott volna részt venni. Tovább olvasom