Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Lezárult a területi igazgatói pályázatok elbírálása az MLSZ-ben

Egyelőre mégsem tudni, hogy Győr-Moson-Sopron megyében ki fogja betölteni a területi igazgatói posztot.

Hétfőn lezárult a Magyar Labdarúgó Szövetség területi igazgatói állásaira kiírt pályázatok elbírálása, értékelési folyamata, a kiválasztás 14 megye esetében eredményes volt, míg 6 megye esetében - részben formai, részben tartalmi okok miatt - eredménytelenül zárult.

Az MLSZ honlapja szerint a pályázaton kiválasztásra került jelölteket a kiírásnak megfelelő hivatalos formában, postai úton értesítette a szervezet. Ezt követően a szövetség rövid határidőn belül megkezdi az érintettekkel a munkaszerződések feltételeinek egyeztetését, részleteinek kidolgozását.

A szövetség azután hozza nyilvánosságra az igazgatók nevét, hogy a megyei igazgatókat - a munkaszerződések véglegesítését és aláírását követően - hivatalosan Csányi Sándor elnök kinevezi.

A teljes folyamat lezárásának várható időpontja január vége lesz. Az MLSZ közgyűlése június 14-én módosította az alapszabályát, amely szerint az MLSZ területi feladatait 2011. január 1-től a szövetségen belül kialakított, területi (megyei, budapesti) igazgatóságok végzik.

Ezek irányítását - vezető beosztású munkavállalóként - a területi igazgatók látják el. A meghirdetett húsz területi igazgatói pozícióra, több mint négyszeres volt a túljelentkezés, összesen 84 pályázat érkezett.

Azokban a megyékben, ahol a pályázat eredménytelen volt, a kiválasztási folyamat újraindul. Az MLSZ a legutóbbi elnökségi ülésén - az átmeneti időszak működőképességének biztosítása érdekében - a területi elnökségek és a bizottságok mandátumát hat hónappal meghosszabbította.

A folyamatban lévő ügyek intézésére az új igazgatók kinevezéséig, az MLSZ a hivatalban lévő főtitkárokat kérte fel. A szövetség - egy korábbi döntése értelmében - a szakmai apparátus tagjait, munkáltatói jogutódlással tovább foglalkoztatja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erdei tavasszal világbajnoki övért bokszolhatna

Elképzelhető, hogy tavasszal világbajnoki övért léphetne ringbe Erdei Zsolt profi félnehézsúlyú… Tovább olvasom