Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Laczik: csúcs és arany

Győrött rendezték meg a futócéllövő felnőtt és ifjúsági országos bajnokságot. Ifj. Laczik Zsolt a 40 vegyes számban új juniorcsúcsot felállítva győzött. A felnőttek 30+30 lövéses számában a világklasszis Sike József győzött.

Laczik Zsolt összpontosítása újabb bajnokságot ért.
Hazai szempontból örömhír, hogy a Patent-GyLK versenyzője, ifj. Laczik Zsolt az előkelő negyedik helyet szerezte meg.

Ennél is szebb sikert ért el a győri sportlövő a 40 vegyes számban, hiszen új junior országos csúcsot felállítva hat kör előnnyel utasította maga mögé Sikét és társait.

Csapatban a 30+30 lövéses számban a Laczik Zsolt, Égi Dániel, Hurtik Imre összetételű A gárda harmadik, a Zsebedits Nándor, Szabó Tamás és Szabó Attila összeállítású B együttes negyedik lett. A 40 vegyes számban csapatban a Laczik, Zsebedits, Szabó A. trió a harmadik, az Égi, Szabó T., Hurtik egység az ötödik helyen zárt.

A nők 20+20 lövéses számában Bujtor Gabriella révén egy hatodik hely volt a legjobb győri eredmény. A 40 vegyesben is Bujtor végzett a legjobb helyen a győriek közül, itt két helyet „javított", vagyis negyedik lett.

Az ifjúságiaknál 30+30 lövésben Szigeti Dávid második, a Szigeti, Boros László, Kiss Balázs hármas szintén második lett. Szigeti 40 vegyesben is két ezüstig jutott mind egyéniben, mind pedig csapatban – utóbbiban Kiss Balázs és Horváth Máté voltak a társai.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyos vereség

Az első percekben nem nagyon védekeztek a csapatok, nem egész kettő perc elteltével 7–5-re… Tovább olvasom