Kisalföld logö

2018. 09. 19. szerda - Vilhelmina 13°C | 27°C Még több cikk.

Külföldre utazhat a Tippmester

A múlt héten ért véget a Kisalföld, a győri Rába Quelle fürdő, valamint a Győri ETO FC közös játéka, a Tippmester. A nyerteseket – az első tíz helyezettet jutalmaztuk – lapunk székházában köszöntöttük kedden.

A múlt héten ért véget a Kisalföld, a győri Rába Quelle fürdő, valamint a Győri ETO FC közös játéka, a Tippmester. A nyerteseket – az első tíz helyezettet jutalmaztuk – lapunk székházában köszöntöttük kedden.

Az összetettben legtöbb pontot elérő, mindössze tizennégy éves Varga Dávid egy értékes külföldi utazást nyert. Ráadásul az eredeti tervektől eltérően a díjat felajánló Quaestor Travel jóvoltából nemcsak ketten indulhatnak útnak, a fődíj nyertesét mindkét szülője elkísérheti. A lehetséges három helyszín egyike a török Riviéra, Kréta vagy Spanyolország lehet. Az utazás különlegessége, hogy a család az ETO FC ezüstérmes ligacsapatával együtt töltheti el szabadidejét.

Olvasóink 39 héten keresztül jósolhatták meg az általunk kiválasztott, főleg megyei érdekeltségű sportesemények végkimenetelét. A játék ideje alatt több mint húszezer szelvény érkezett be hozzánk, hetente értékeltük a legtöbb találatot elért játékosainkat, futball-labdát, fürdő-, és az ETO labdarúgó-mérkőzéseire szóló belépőt nyertek olvasóink, s havonta az összes beküldő között értékes tárgynyereményeket sorsoltunk ki. Több nyertest lapunk hasábjain mutattunk be.

Az ünnepélyes díjátadást szerkesztőségünkben tartottuk meg, ahová a boldog nyertes mellett természetesen a további helyezettet is meghívtuk. Igaz, az eredeti kiírásban nem szerepelt, de a játék sikerét és népszerűségét látva úgy döntöttünk, hogy nemcsak az első három, hanem további hét helyezettet is díjazunk, ők 10 és 5 ezer forintos könyvvásárlási utalványt kaptak.

A fődíjat – egy külföldi utazást, amit Klement Tibor, az ETO FC ügyvezetője adott át – egy győri 14 éves fiatalember, Varga Dávid nyerte meg. Összetettben ő érte el a legtöbb pontot, a küzdelemre jellemző volt, hogy a második és a harmadik helyen végzett olvasóink mindössze egy-egy ponttal maradtak le a győztestől. Az utazás különlegessége, hogy a fiatalember – és a díjat felajánló Tarsoly Csaba jóvoltából az egész háromtagú család – az ETO ezüstérmes ligacsapatával utazhat a három lehetséges külföldi helyszínre. Ez pedig a török riviéra, Kréta vagy éppen Spanyolország lehet.

A kondigépet és a futópadot, ami a második helyezettnek járt, Kovacsics Imre, a győri fürdő igazgatója adta át az abdai Fehér Józsefnek. Sportos nyereménnyel távozhatott a harmadik helyezett Világos Szilárd is, ő egy elliptikus trénert vehetett át. Wurczinger József, Szigeti Gábor, Kocsis István, Sebestyén László, Fekete Jenő, Farkas Attila és Tolnai Tibor a már említett könyvutalványokkal lett gazdagabb.

Nyerteseink és olvasóink közül is sokan érdeklődtek, vajon ezzel befejeződött-e a játék. Jó hír a számukra, hogy a Tippmester nem ért véget. A tervek szerint ősszel folytatódik a sokak által megkedvelt sorozat. Sőt, addig sem maradnak játék nélkül a Kisalföld olvasói. Szeptemberben a jövő évi futball EB-vel kapcsolatos vetélkedőt indítunk, melynek nyertesei kijuthatnak a rangos kontinensviadalra.

Szeitz Tibor

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem lesz szakmai igazgató

A Győri ETO FC-nél megszűnik a szakmai igazgatói poszt és változik a vezetőedző személye is. Új… Tovább olvasom