Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 1°C Még több cikk.

Kovács duplázott

Asztalitenisz - A megyei szövetség novemberben rendezte meg a megye legjobb utánpótlásversenyzőinek versenyeit, a serdülő és az ifjúsági Top 12 Bajnokságokat. A serdülőversenynek Sopron adott otthont, míg az ifjúsági versenyt a győri Elektromos-sportcsarnokban bonyolították le.
A serdülők között a bajnoki címet ifj. Németh Péter (EMTE Mosonmagyaróvár) szerezte meg, míg a dobogó másik két fokát a soproni Turris SE versenyzői foglalhatták el. Huszár Gyula második, Böhm Attila harmadik lett.

Az ifjúságiak között a Győri Elektromos versenyzői diadalmaskodtak: Lung Dániel szerezte meg az első helyezést, Kovács Adrienn a másodikat. A bronzérmet a soproni Turris SE versenyzője, Kitzinger Andor zsebelhette be.

A korosztályos országos bajnokságok közül a serdülők között Stanitz Gábor érte el a legjobb eredményt. Páros partnerével, Lakatos Tamással (KSI) a dobogó harmadik fokára állhattak fel a fiú páros versenyszámban. Egyéniben Stanitz a legjobb 16 közé jutott be.

Az ifjúsági korúak között született a legszebb eredmény, ugyanis a már a válogatottban is bemutatkozott Kovács Adrienn lány párosban Tóth Edinával (Statisztika) az oldalán magyar bajnoki címet szerzett. Ugyanezen versenyszámban Lung Anita a korábban Győrött játszó Ladányi Dórával (Nagykanizsa) a legjobb nyolc közé jutott be. Egyéniben Kovács Adrienn bronzérmet szerzett, és csak a későbbi győztestől kapott ki. Lung Anita a legjobb 16 közé jutott be.

A fiúknál Lung Dániel párosban a legjobb nyolc közé jutott, egyéniben pedig a legjobb 16 közé verekedte be magát.

Az ifjúsági vegyes páros versenyszámban szintén Kovács Adrienn szerepelt a legjobban, mivel Zakar Kristóffal (Cegléd) a legjobb nyolc között estek csak ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fölényesen győzött a Győri Komszol

Teke - Szuperliga női és férfi, NBI-II-III, illetve megyei eredmények. Tovább olvasom