Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Kovacevicért jótékonykodtak a győri focisták

A győri ETO focistái pénzt gyűjtöttek a győri kosarasok balesetében súlyos sérülést szenvedett Natasa Kovacevicnek.

Jótékony átadásra invitálták az ETO stadionba az újságírókat, a labdarúgók ugyanis – Szasa Sztevanovic vezetésével – pénzt gyűjtöttek a győri kosarasok balesetében súlyos sérülést szenvedett Natasa Kovacevicnek.

A fiatal kosaras édesapjával lépett be a stadion fogadótermébe, ahol a labdarúgók edzése után előbb zárt körben köszöntötték. Ezt követően Sztevanovic a nyilvánosság előtt elmondta: a csapat maga gyűjtött pénzt Kovacevicnek, amelyet akár a rehabilitációra, akár a végleges művégtag beszerzésére fordíthat.

„Pontosan tudjuk, hogy ha baj van, előbb mindenki segíteni szeretne. De aztán a hétköznapokban magára marad a sportoló. Ezért álltunk egy személyben az ügy mellé" - mondta a szerb kapus.

Sztevanovic azt is hangsúlyozta, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor valakinek segítettek, s a jövő hónapban újabb rászorulót támogat majd a csapat.

Natasa egyébként egy dedikált labdát is kapott tőlük, erről azt mondta: „Kiemelt helyen fogom otthon tartani."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszakapták a hétfőn elvett Audikat az ETO labdarúgói

A pénteki edzésre még saját autóikkal, taxival érkeztek a Győri ETO FC labdarúgói, az edzés után már az Audi kocsijaival mehettek haza. Galéria! Tovább olvasom