Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Kosárlabda MK Sopronban: csütörtöktől árusítják a jegyeket

klubtól nagy számban várható szurkolók érkezése. A szervezők reményei szerint a rendezvény a kosárlabda ünnepe lesz.

Az MKB Arénában található irodában (Sopron, Lackner K. u. 48.) csütörtökön és pénteken, 8-16 óra között elővételben is megválthatók a jegyek az MKB-EUROLEASING Női Magyar Kupa Döntőre.

A arra kérik a soproni bérleteseket, hogy a kedvezmény igénybevételéhez hozzák magukkal bérleteiket.

A rendőrség és a biztonsági szolgálat bejárását követően a szurkolók elhelyezése, mozgása ügyében is döntöttek.

Ennek megfelelően a pécsi szimpatizánsok az A szektorban, a miskolci és a győri szurkolók pedig, elválasztva egymástól, az I szektor jobb és bal felén foglalhatnak helyet. A vendég szurkolók is a főpénztáraknál válthatják meg jegyeiket.

Külön beléptetés csak akkor lesz, ha az előzetes információk alapján egy-egy klubtól nagy számban várható szurkolók érkezése. A szervezők reményei szerint a rendezvény a kosárlabda ünnepe lesz, békés légkörben, ahol jól érezhetik magukat a kilátogató családok, felnőttek, gyerekek egyaránt.

Ennek megfelelően az aréna területén belül szabad lesz a szurkolók mozgása. Ennek korlátozására csak akkor kerül sor, ha a biztonsági személyzet vezetése úgy látja, hogy erre szükség van.

Szombaton 16.30, vasárnap 17 órakor lesz a kapuk nyitása.

Szombaton, a két mérkőzés között kerül sor ’93-as bajnokcsapatunk köszöntésére, melynek előkészületei, a soproni klub korábbi elnökének, Bácskai Kornélnak az aktív közreműködésével, gőzerővel, az előzetes ütemtervnek megfelelően folynak.

Minden remény megvan arra, hogy az aranycsapat tagjai szinte kivétel nélkül, beleértve Darene Thomast is, jelen legyenek az ünnepségen, melynek keretében, a rendezvényre felállított LED falon felelevenítik a 20 évvel ezelőtti emlékezetes momentumokat.

A rendezvényt sok színes program kíséri. Már a reggeli órákban kis kosarasok százai népesítik be az MKB Arénát, akik egy egész napos torna keretében vívnak egymással mérkőzéseket. Szombaton gyerek programok, míg vasárnap táncosok, és a Petőfi Színház művészei szórakoztatják bemutatójukkal a kilátogatókat.

A torna különdíjairól is döntés született.

Az All-Star ötös mellett a Torna Legértékesebb Játékosa (MVP), a Gólkirálynője és a Legjobb lepattanózója is elismerésben részesül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni labdarúgók Barcelonában

Az SC Sopron Utánpótlásképző Labdarúgó Klubnál hagyomány, hogy a mindenkori U15-ös korosztály részt… Tovább olvasom