Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Kosárlabda: hatan távoznak Győrből, de Semsei érkezik

Hat kosaras távozik, és Semsei Barbara személyében egy válogatott irányító érkezik a SEAT-Lami-Véd-Győr női csapatához.

Befejeződött a női bajnokság, melyben a SEAT Lami-Véd Győr a negyedik helyet szerezte meg. A játékosok jelenleg szabadságukat töltik, a háttérben azonban kezdődik a munka egyik legjelentősebb, s a végeredmény tekintetében talán még a legizgalmasabb része, az új csapat kialakítása.

Tapodi Péter vezetőedző a szezonnal kapcsolatban elmondta: úgy érzi, tovább haladtak azon az úton, amelyet két és fél éve kijelöltek. Stabilizálták a helyüket az élmezőnyben, folytattuk a felzárkózást a hazai élcsapatokhoz, és ebben a szezonban az Európa-kupában is letették névjegyüket. Tapodi Péter hozzátette: a cél a következő évadban a dobogós helyek valamelyikének megszerzése.

Fűzy András klubigazgató bejelentett néhány változást a játékoskeretben. Dagmar Imbergerová befejezi az aktív kosárlabdázást, visszavonul a játéktól, a másik szlovák kosarassal, Bronislava Borovickovával közös megegyezéssel szerződést bontott a klub. A SEAT Lami-Véd Győr nem ajánlott kontraktust a lejáró szerződésű játékosok közül Fűrész Diánának, Keller Annamáriának, Hajdana Radunovicnak és Süle Krisztinának.
Marad a győri együttesnél Englert Orsolya és Delmis Angéla, akiknek élő szerződésük van a klubbal. A válogatott bedobó, Vida Anna hároméves szerződést írt alá, akárcsak Őri Györgyi. Kovács Krisztina és Horváth Zsófia további két-két évre kötelezte el magát a győri csapathoz.
Az érkező magyar játékosok közül a legnevesebb kétségtelenül Semsei Barbara, aki Sopronból szerződik Győrbe két esztendőre. A BSE fiatal, tehetséges játékosa, Simon Zsófia három évig szerepel a SEAT Lami-Véd együttesében, és a vezetőség Varga Ritával tárgyal a center szülés utáni esetleges visszatéréséről.

Mint azt a klub honlapja megírta (www.gyorikosar.hu) három idegenlégiós érkezése biztosra vehető, az ő nevüket csak a későbbiekben hozza nyilvánosságra a SEAT Lami-Véd Győr vezetősége.

Olvasóink írták

  • 1. fcsopron60 2010. május 05. 16:31
    „Sopronba csak egy hir van Saemsei Győrbe megy!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kötéltáncos rekordkísérlet a Madárfészekben

Két hónapon át, napi öt órán keresztül gyalogol a pekingi Madárfészek felett kifeszített kötélen… Tovább olvasom