Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Korszerűsítik a csarnokot

Az osztályozón kialakult körbeverés miatt nem szerepelhet magasabb osztályban a Turris SE Sopron asztalitenisz-csapata.
– Szakosztályunk két fontos cél érdekében dolgozik továbbra is, egyrészt edzési lehetőséget biztosítunk az utánpótlástagoknak, valamint a legjobb játékosok számára lehetőséget teremtünk, hogy részt vegyenek a nemzeti csapatbajnokságban és országos versenyeken – mondta el lapunknak Szabó János, a Turris SE Sopron asztalitenisz-szakosztályának ügyvezetője. – A 2005/2006. évben a bajnokság NB III-as csoportjában játszott egy felnőtt- és négy utánpótláskorú asztaliteniszező. A saját nevelésű játékosokból álló csapatunk számára kitűzött cél a dobogós helyezés elérése volt. Ezt túlteljesítették, mert az NB III első fordulóját a második helyen, a bajnokság végét csoportunkban az élen zártuk. A feljutásról éppen csak lecsúsztunk, mert az osztályozón körbeverték egymást a csapatok.

Mint megtudtuk, a szakosztály az önkormányzattal kötött megállapodás értelmében a Kőszegi úti tornateremben tartja a foglalkozásait. Az épület belföldi mérkőzések rendezésére alkalmas. A szponzorokkal egyeztetett tervek között szerepel a helyiségek felújítása, a tető, a világítás, a szociális helyiségek korszerűsítése, a burkolat cseréje.
– 2006-ban két olyan tagtoborzót is rendeztünk, ahol a részt vevő gyerekek közül többen már az egyesületünk tagjai – folytatta az ügyvezető. – A különböző korú és képzettségi szintű játékosok eltérő edzésigénye indokolta, hogy továbbra is az előző évben kialakított beosztás szerint működjünk. E szerint hétköznapon tudnak gyakorolni versenyzőink. Emellett megoldottuk a még kezdők és a szabadidőben sportolók elkülönített foglalkoztatását is. Növeltük a főállású és társadalmi munkás edzők foglalkoztatásának idejét is. Erre azért van lehetőségünk, mert az elmúlt év tavaszától délutánonként szakosztályunk a Kőszegi úti terem kizárólagos használója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ajándékba vereség

Bravúros idegenbeli győzelmével elrontotta a pravoszláv karácsonyt az Audi-ETO. A találkozó kis… Tovább olvasom