Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Koroncói sikerek itthon és külföldön

Cselgáncs - A közelmúltban több hazai és nemzetközi versenyen is eredményesen szerepeltek a Koroncói Tutti Judo Klub versenyzői.
Az olaszországi Spilimbergóban 9 ország 37 klubjának 380 cselgáncsosa állt tatamira. A viadalon Fekete Kornél, Polczer Bence, Csigi Lénárd és Barabás Csenge első, Horváth Ervin harmadik lett.

Az Ausztriában található Welsben rendezték meg a Kolop Masters-kupát, melyen 8 ország 42 klubjának 335 versenyzője igyekezett minél jobb eredményt elérni. Érdekesség, hogy az ifjúságiak 50 kilogrammos mezőnyében koroncói döntő volt. Végül Csigi Lénárd aranyérmes, Pusztai Márk, Polczer Bence és ifj. Pryma Attila pedig ezüstérmes lett. Perjámosi Anita, Pryma Réka, Rokob Elizabeth és Tálos Gergő bronzéremmel a nyakában térhetett haza.

Szekszárd adott otthont a 13 éves korcsoport számára az idei országos bajnokságnak, melyen Perjámosi Anita országos bajnoki címet szerzett, míg Rokob Elizabeth ezüstérmes lett. Pryma Réka az ötödik helyen fejezte be a versenyt.

Perjámosi Anita

Budapesten a serdülők országos bajnokságán Csigi Lénárd harmadik, Rokob Elizabeth és Zsámár Ramóna ötödik helyezést ért el.

Budapesten a felnőttek másodosztályú bajnokságán Hetyei Petra az 52 kg-osok között országos bajnoki címet szerzett, Csigi Laura és Greszler Zsolt harmadikak lettek. A harmadosztályú országos bajnokságon a koroncói versenyzők közül Tímárné Boka Izolda és Csigi Laura a harmadik helyen végzett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Köteles teszi a kötelességét

Labdarúgás - Az FC Sopron őszi teljesítményére a katasztrofális jelző illik leginkább. A kialakult… Tovább olvasom