Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Komoly indulatok szabadulhatnak el Kispesten

Komoly indulatok szabadulhatnak el napokon belül Kispesten. Az ország egyik legkeményebb szurkolói csoportja megelégelte azt, hogy politikai döntéshozók szórakoznak imádott csapatukkal. Azzal a klubbal, amelynek olyan világhírű labdarúgói voltak, mint Puskás Ferenc.
Évek óta beszélnek arról – hol hangosabban, hol halkabban –, hogy a Honvédtól elveszik a Téglaégető utcai utánpótlásbázist. Most pedig újabb vészjósló hír borzolja a kispestiek idegeit. Arról suttognak, hogy a Bozsik-stadiont is elveszik. Ezért vetődött fel a klub elkeseredett vezetőiben az, hogy vidékre menekítik megmaradt értékeiket – például Kecskemétre.

Azonban Kiss Zsolt, az egyik tulajdonos a klub hivatalos honlapján közzétett drámai hangvételű üzenetében jelezte – a szurkolók többeket komolyan megfenyegettek, jelezvén, nem tűrnek el semmilyen költözést –, hogy a Honvéd csak Kispesten, a Bozsik-stadionban képzelhető el, és ha kell, az elöljárók együtt mennek tüntetni a szurkolókkal.

Nos, értesüléseink szerint hamarosan felvirrad ez a nap. A Kispestről származó hírek szerint a Téglaégető utcai telep kiárusításában az egyik prominens MSZP-s képviselő jár az élen. A sporttelep helyére megálmodott lakóparkot pedig egy, a politikai elithez tartozó személyiség érdekeltségi körébe tartozó cég építené.

Nem csoda, hogy a kispesti fanatikusok fejükbe vették, ha kell, külön-külön, a maguk módján hatnak a döntéshozókra, akár az utcára vonulnak, hogy saját testükkel védjék meg sporttelepet.

Információink szerint a Honvéd szurkolóit több, egyébként ősi ellenségnek tekinthető gárda szimpatizánsa is együttműködéséről biztosította. Lehet, hogy a szurkolók között soha nem látott összefogás jön létre, mert elégedetlenek a dolgok jelenlegi állásával, a sport helyzetével.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kecskemétre költözik a Honvéd

Piero Pini, a Budapest Honvéd tulajdonosa napok óta vizsgálta a csapat más városba való… Tovább olvasom