Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -3°C Még több cikk.

Komjáti korábban is kereste már

Nemrégiben Dunaújvárosból igazolt Sopronba a gólerős középpályás, a 24. évében járó Balaskó Iván. A leginkább a támadásokhoz értő futballista pályafutása eddigi legnagyobb részét a fővárosban töltötte.
– Vannak ismerősei a soproni csapatban, akikkel korábban együtt futballozott? – kérdeztük a játékost a Matáv egyik edzését követően.
– Kispesten nevelkedtem, onnan ismerem Pintér Zolit, bár ő valamivel „feljebb" játszott nálam annak idején, hiszen két évvel idősebb. Bagoly Gabival együtt futballoztam Dunaújvárosban, a többiekkel ellenfélként találkoztam.

– A kispesti kezdés után hogyan alakult a pályafutása?
– Az MTK-hoz kerültem, ahol többek között Bognár György is volt az edzőm. Ott volt egy olyan időszak, amikor kettős igazolással játszottam a BKV Előre másodosztályú csapatában. Ezt követően kerültem Dunaújvárosba, onnan pedig, bár próbáltunk a végsőkig kitartani, ide igazoltam a Matávhoz.

– Keresték máshonnan is?
– Igen, de mivel Sopronba jöttem, már tárgytalan, nem is érdemes róla beszélni.
– Mi miatt döntött a Sopron ajánlatának elfogadása mellett?
– Fontos szerepet játszottak olyan személyes okok, mint például, hogy Bagoly Gabit is hívták, akivel úgy gondolom, a pályán és azon kívül is remekül megértjük egymást. Ha pedig nem egyedül, hanem egy jól ismert társsal érkezik valaki egy új helyre, akkor könnyebb a beilleszkedés. Az edző, Komjáti András ráadásul, amikor még a Vasasnál dolgozott, már akkor megkeresett. Az más kérdés, hogy az MTK-nál akkor jobb üzletnek gondolták, hogy a Dunaferrhez adnak el.

– Szabadidejében mit csinál szívesen?
– Imádok autót vezetni, és amikor a Dunaferrnél voltam, kezdtem beletanulni a horgászatba. Bagoly Gabi, néhány korábbi, ottani társammal egyetemben nagy „pecás", többször mentem el velük „halvadászatra". A pályán pedig természetesen gólvadász szeretek lenni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Válogatott évkezdés

„ Ez az esztendő nagyon fontos lesz a magyar labdarúgás szempontjából.” Ezt Bozóky Imre,… Tovább olvasom