Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Kitüntetett főtitkár

Labdarúgás - A megyei önkormányzat Bauer Rudolf-díjjal jutalmazta Tamási Gábort, a megyei labdarúgó-szövetség főtitkárát.
A megyéért végzett tevékenységükért kilencen vehettek át díjat a megyei önkormányzat múlt szerdai díszközgyűlésén. Tamási Gábor, a megyei labdarúgó-szövetség főtitkára Bauer Rudolf-díjat kapott.

A megyei önkormányzat Bauer Rudolf-díjjal jutalmazta Tamási Gábort, a megyei labdarúgó-szövetség főtitkárát.

A sportvezető tevékenységét nem először ismerték el. Három évvel ezelőtt a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért sport tagozatának díját kapta, tavaly a Magyar Labdarúgásért Érdemrend bronz fokozatával tüntette ki Kisteleki István MLSZ-elnök. A főtitkár akkor azt mondta, utóbbi elismerést valószínű, korábbi sportvezetői múltjának köszönhette.

„A múltkori kitüntetéssel ellentétben azt gondolom, ez a díj viszont azoknak is szól, akik a megyei amatőr labdarúgásban dolgoznak. A klubokban végzett munkának, önkormányzati vezetők tevékenységének is köszönhető, hogy ekkora létszámban tudtunk és tudunk bajnokságokat indítani. Bár itt is akadnak gondok, az egyik legjobb megyének számítunk e téren is az országban."

Tamási Gábor 1969 óta érdekelt a labdarúgásban, ugyan az élvonalban nem lépett pályára, de az első osztályú ETO játékosa is volt. Később a MÁVDAC játékosa lett, majd a klub technikai vezetőjeként dolgozott egészen 1998-ig, amikor a megyei szövetség főtitkára lett.

„Végigjártam a szamárlétrát, a sport után intézőként, technikai vezetőként kezdtem, s hogy idáig jutottam, nagyon sok embernek köszönhetem. Nehéz is lenne mindenkit felsorolni, de mindenképp ki kell emelnem a DAC-tól Tagai Istvánt, s Horváth Cs. Attilát, a szövetség elnökét, valamint az apparátust, amellyel idáig dolgoztam. Mindannyian büszkék lehetünk rá, hogy a díjat ismét a labdarúgás kapta, mert ahogy említettem, ebben nemcsak az én tevékenységem, hanem véleményem szerint az összes megyei klub, sportvezető elismerése is benne van" – fogalmazott Tamási Gábor.

Tamási Gábor a megyei közgyűlés elnökétől, Szakács Imrétől vette át a Bauer Rudolf-díjat.

Olvasóink írták

  • 1. ACSA 2009. augusztus 25. 19:12
    „Gratulálok Gabi!
    Megérdemelted sokszorosan is,és annak is örülök,hogy az elismerésekből néha a rendes embereknek is adnak,akik ténylegesen megérdemlik!!!!:-))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Negyedszer edző a kapuvári csapatnál

Labdarúgás - Újra az a Kovács Lajos lett a Kapuvár edzője, aki már több sikeres esztendőt töltött el… Tovább olvasom