Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Kitüntetések a jó munkáért

Gyurcsány Ferenc gyermek-, ifjúsági és sportminiszter Győrnek rangos hazai és nemzetközi versenyek rendezéséért adományozott díjat. Molnár Péter városi sportigazgató Esterházy Miksa-díjban részesült.

A „Települési önkormányzat a jövőért" díjat adományozott Gyurcsány Ferenc gyermek-, ifjúsági és sportminiszter Győrnek, amelyet a város nevében Balogh József polgármester vett át. A megyeszékhely az utóbbi időben több rangos hazai és nemzetközi sporteseménynek (maratoni kajak-kenu vb, EB, triatlon Világkupa, junior női kézilabda-vb stb.) adott otthont. Ezenkívül a Magyar Olimpiai Bizottság értékelése szerint az elmúlt három nyári és téli olimpián elért eredmények alapján Győr a megyei jogú városok rangsorában az élen végzett. Mindezek alapján szolgált rá a miniszteri elismerésre.

Molnár Péter sportigazgató Esterházy Miksa-díjat vehetett át a város javaslatára. Az indoklásban többek között az szerepel, hogy feladatát nagy szakértelemmel, nagy munkabírással végzi, emberi tulajdonságai révén pedig népszerű sportvezető országosan és szűkebb környezetében is. A magyar testnevelés és sport iránti elkötelezettsége, munkássága pedig példaértékű.

– Természetesen örülök a kitüntetésnek. Köszönöm mindazoknak, akik rám gondoltak és akik végig segítettek a munkámban. A továbbiakban is igyekszem úgy dolgozni, hogy tevékenységemnek Győr testnevelése és sportélete lássa a hasznát – mondta Molnár Péter.
A 46 éves szakember testnevelő tanárként kezdte a pályáját, röplabda-, majd kézilabdaedzőként is dolgozott, 1993-tól, megalakulásától kezdve pedig a városi sportigazgatóságot vezeti. Kiemelkedő munkája révén eddig kétszer részesült állami kitüntetésben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindent a szemnek: Formula- 1-es pilótanők

Mindenki tudja: a Formula–1 ma már elképzelhetetlen a makulátlan külsejű paddock lányok… Tovább olvasom