Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Kihallgatták Bognárt, a nyomozás folytatódik

Azt követően, hogy az első idézésen nem jelent meg, hétfőn a második idézésre már megérkezett a Soproni Rendőrkapitányságra Bognár György, a Matáv Sopron futballcsapatának volt edzője és ügyvezetője.

Mint ismeretes, Bognár Györgyöt pénzügyi visszaélés gyanújával jelentette fel néhány hónapja a soproni futballklub. A tanúk kihallgatása után először a múlt hét hétfőjére idézték be a volt ügyvezetőt. P azonban ennek időpontjában nem jelent meg, és nem is indokolta távolmaradását, ezért újra „meghívták", és az újabb idézésre már eljött Sopronba.

Amint arról Hidegh Tamás alezredes, a kapitányság bűnügyi osztályának vezetője beszámolt, Bognár Györgyöt ezúttal ki is hallgatták gyanúsítottként. A bűnügyi osztály vezetője a kihallgatással kapcsolatban annyit mondott el, hogy azon a futballklub korábbi ügyvezetője ismertette a saját verzióját az esettel kapcsolatban.

Hidegh Tamás az ügy folytatásával kapcsolatban azt mondta, Bognár kihallgatása után várhatóan újabb tanúkihallgatások következnek, azaz a kapitányságon tovább nyomoznak az ügyben. Hogy mikor lesz újabb fejlemény, esetleg hogy mikor zárják le a rendőrségen a nyomozást, az osztályvezető nem tudott információt adni.


Kapcsolódó cikkek >>

Bognár György titokzatos és váratlan távozása (2003-07-13) >>
Bognár György: az első soproni edzés (2002-05-02) >>
Bognár lemondott (2002-08-25) >>
Bognár-ügy: értékel a rendőrség (2003-09-17) >>
Bognár: vezetőedzőből klubigazgató lesz? (2002-08-26) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szlovákokkal erősítettek

Szlovák játékosokkal erősít a Győri ETO HC-Rudolph. A pálya helyzetében viszont nincs előrelépés.… Tovább olvasom