Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 23°C Még több cikk.

Ki vásárolja meg az FC Fehérvárt?

A Fehérvár FC labdarúgóklubot valószínűleg a Clavis Consulting Kft. vásárolja meg.
Warvasovszky Tihamér polgármester egy hónapja arról számolt be, a korábbi negatív tapasztalatok miatt tovább folytatják a befektető alapos megismerését, a banki garancia, illetve az anyagi háttér ellenőrzését. Ezt követően készítik elő a végleges szerződést, amelyet várhatóan a júniusi közgyűlésre nyújtanak be jóváhagyásra.

Az önkormányzat csütörtökön ismét napirendre tűzte a többségi tulajdoni rész értékesítésének ügyét. A délutáni órákban négy bizottság tárgyalta a Szieben László volt ligaelnök fémjelezte Clavis pályázatát, amely nem tudott egyértelmű támogatást szerezni. A sportbizottság és a vagyonügyi bizottság nem volt képes dönteni, mindkét testület szavazása döntetlennel zárult, míg a pénzügyi és a jogi bizottságban csupán egy- egy fővel többen javasolták a szerződés megkötését, mint ahányan nem.
Információk szerint Sziebenék pályázata azért nem nyerte el egyértelműen a bizottságok tetszését, mert az további komoly terheket róna az önkormányzatra. A Vizer-féle pályázat pénzügyileg kedvezőbb, 60-nal szemben ugyanis 100 millió forintos ajánlatot tartalmaz és 50 milliót az adósságok törlesztéséből is átvállal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3,8 milliárd forintba kerül a győri ETO Stadion átépítése

A keleti lelátó alapozásával folytatódott a győri ETO Stadion átépítése. Az öltözőépületet és… Tovább olvasom