Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Kettős lábtöréssel kezdte az idényt

Labdarúgás - Gólt szerzett, majd súlyos sérülést szenvedett a Lébény Magyar Kupa-mérkőzésén Gál Balázs. A játékos a tavalyi szezont is sérüléssel kezdte.

Sajnálatos esemény árnyékolta be a Lébény Magyar Kupa-sikerét. A csapat 2–1-es győzelmet aratott a Sárvár ellen és így elbúcsúztatta magasabb osztályú ellenfelét a sorozattól. Az öröm azonban nem lehetett teljes, hiszen az első gól szerzője, Gál Balázs kettős lábtörést szenvedett. Ápolása miatt közel harminc percet állt a játék.

˝Egy rövidre sikerült haza- adás után indultam el a vendégkapu felé és miközben próbáltam elrúgni a labdát, összeütköztem a kifutó kapussal. Rossz ütemben találkoztunk, szerencsétlen mozdulat volt˝ – mondta lapunknak a jelenleg is kórházban tartózkodó Gál Balázs.
 
˝A sípcsontom és a szárkapocscsontom is eltört és nagyon kevésen múlt, hogy nem nyílt törést szenvedtem. Mi- után behoztak a mentők a győri kórházba, rögtön megműtötték a lábam. Már javul az állapotom, elkezdhettem mankóval járni.˝

Gál Balázs elmondta, kis vigaszt jelentett számára, hogy egy NB III-as csapatot tudtak búcsúztatni, de a kényszerszünet különösen rosszkor jött.

˝A tavalyi szezon is hasonlóan kezdődött a számomra, akkor a vállamra estem rá úgy, hogy törés lett a vége. Sokáig tartott a felépülésem, csak az utolsó tavaszi fordulókban játszhattam újra. Erőnlétileg most értem utol magam, erre ismét jött egy súlyos sérülés. Egyelőre nem tudom, hogy folytatom-e a játékot, sok múlik majd azon, hogy milyen ütemben és mikorra épülök fel. Hat hétig mankózok és csupán utána kezdem a rehabilitációs munkát. Ezért dolgozni sem tudok. Próbálom úgy felfogni ezt az időszakot, mint egy hosszúra nyúlt szabadságot...˝

A sérült játékos nem unatkozik a kórházban, mint elmondta, rengeteg látogatója akad.

˝Sokan eljöttek meglátogatni, a családom mellett barátok, csapattársak, sőt, ellenfelek is felkerestek. A játékos, akivel ütköztem, felhívott telefonon. Elnézést kért és elmondta, semmi szándékosság nem volt a mozdulatában. Ezt én is így gondolom, az ilyen ütközés sajnos benne van a futballban, pech, hogy ezúttal épp velem történt. Egyáltalán nem haragszom a sárvári kapusra˝– zárta a beszélgetést a lábadozó Gál Balázs.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajbajutottakon segített az ETO FC

Labdarúgás - A Győri ETO FC is csatlakozott azokhoz, akik a lapunkban bemutatott, hajléktalanná vált… Tovább olvasom