Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | -1°C

Ketten távoztak a Soproni sÖrdögöktől

Kosárlabda - Úgy tűnik, nem marad együtt a tavaly rájátszásba jutott soproni kosárlabdacsapat. Boldizsár Ferenc és Vesztergom Zsolt sem a sÖrdögöknél folytatja pályafutását.
Boldizsár Ferenc, a sÖrdögök népszerű csapatkapitánya Debrecenbe igazolt. Az erőcsatár egész családja Kelet-Magyarországon él, emiatt döntött a távozás mellett.

„Boldizsár Ferenc döntése teljes mértékben megérthető, de természetesen sajnáljuk, hogy eligazol – mondta lapunknak Bokor Ákos ügyvezető. – A recesszió sajnos a klubot is megrázta, így döntenünk kellett arról, hogy Halmai Tamást vagy Vesztergom Zsoltot tartjuk meg. Szakmai okok alapján Halmai Tamás mellett döntöttünk, így Vesztergom Zsolt is távozik Sopronból. Horányi Ákos már aláírta új szerződését, rövidesen így tesz Halmai is. Mellettük tárgyalunk egy magyar középjátékossal."

A további erősítés elsősorban az anyagiakon múlik, hiszen amíg a klubokat érzékenyen érintette a gazdasági válság, addig a játékosok nem adtak alább igényeikből.

„A következő évre vonatkozó pénzügyi tervben csak olyan bevételekkel számoltunk, amiről vagy már most rendelkezünk szerződéssel, vagy tudunk vele pontosan tervezni. Jelenleg tárgyalunk főszponzorunkkal a szerződés meghosszabbításáról, és próbálunk bevonni további tőkeerős befektetőket is."

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megcsináltatná a saját aranyérmét

Labdarúgás - A magyar labdarúgás harmincöt évvel ezelőtti sikeréről, az utánpótlás-válogatott… Tovább olvasom