Kisalföld logö

2018. 10. 19. péntek - Nándor 9°C | 21°C Még több cikk.

Kétszer a haladás felső léce mentett

Lombard FC Haladás-Matáv Sopron 0-0. 6.p.: Nagy S. labdaszerzését követően Tüske középre adott, Tóth P. alig lőtt mellé.
14.p: Tóth M. készítette a labdát Cseke elé, 20 méterről lőtt, Balogh magabiztosan védett.
22.p: Somfalvi ügyesen ugratta ki Tüskét középen, aki egy jó csel után az elévetődő Lambudicsba lőtte a labdát.

25.p: Horváth A. lefejelte a labdát Tóth M. elé, aki 20 méterről jobbal lőtt, de a labda a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.

39.p: Farkas A. beívelését Nagy S. készítette be Tóth P. elé, aki ballal nagy lövést eresztett meg a jobb sarok mellé.

40.p: Cseke 20 méterről jobb lábbal lőtt, Balogh bravúrral védett.

43.p: Tüske ívelt középre, Somfalvihoz, aki Seper elé gurította labdát, aki 10 méterről csúnyán fölé lőtt.

45.p: Pető a félpályáról indulva sorra csellezte kia hazai játékosokat, majd 17 méterről ballal centikkel lőtte a kapu fölé a labát

49.p: Horváth A. gondolt egy merészet, 20 méteről lőtt, a labda a felső lécet súrolva hagyta el a játékteret.

73.p: Tóth M. szerzett labdát saját térfelének közepén, hatalmas iramban megindult a haladás kapuja felé, az akciót Lambulics és Baumgarner is követte, Tóth M. a 16-os előtt Baumgarntert választotta, Szabó Z. azonban kétségbe esve beleért a labdába, amely nem a lábáról az üresen maradt kapuba, hanem a felső lécre pattant, onnét pedig az alapvonalon túlra.

Az első félidő óvatos játékot hozott, a Sopron játszotta a tőle megszokott, fegyelmezett, taktikus játékot, bár a megszerzett labdákkal megpróbáltak gyors kontrákat vezetni, a befejezések nem sikerültek. Az első félidei óvatoskodás után a folytatásban már nyíltabbá vált a játék, a haladás mindent egylapra feltéve támadott, a Sopron pedig feljebbtolva a védekezésédst, a védekezések után próbált az ellenfél kapujához jutni. Összegében nagyobb szerencsével a matáv begyűjthette volna a három pntot, de két esetben is nem a hálóban, hanem a kapufán landolt a labda.

Pintér Attila: - Védkeezésben maximálian megoldottuk a feladatot, támadásban az utolsó passzaink, amelyek gólpasszok lehettek vona, nem sikerültek, ezért utazunk haza csak egy ponttal, de arra kíváncsi vagyok, hogy miért nem védik a játkosaink testi épségét a játékvezetők és miért ítélnek ilyenkor ellenünk.

Hujber Sándor: - Ez ellen az antifutball ellen mindent megpróbáltunk, többször a Matáv mögé kerültünk, a második félidőben jól jöttek be a beadások is, ám a gól hiányzott a játékunkból
Vajda György

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Raikkönené az első rajtkocka

Pályafutása során másodszor indulhat az első rajtkockából Forma-1-es futamon Kimi Raikkönen. Tovább olvasom