Kisalföld logö

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 13°C | 21°C

Két volt bercsényis Londonban

Az új sportszerkezetet követve tartotta tisztújító konferenciáját Budapesten a Sportiskolák Országos Szövetsége, amely a magyarországi utánpótlás-nevelésnek hátteret adó közép- és általános iskolákat tömöríti.
A megyében a győri Bercsényi közlekedési középiskola és sportiskolai módszertani központ több mint tíz sportágban végez képzést egyesületekkel együttműködve, lehetőséget kínálva a tanulás és a sportolás optimális összhangjának megteremtésére.
Németh Zsolt, a Bercsényi-iskola igazgatója: „A leányok és fiúk főként az egyre jobb országos eredményeket felmutató atlétika, továbbá a küzdősportok, a kajak-kenu, az evezés, a torna, valamint a labdajátékok közül a kézilabda és a futsal köré csoportosulnak. Büszkének kell lennünk arra, hogy a londoni olimpiai csapatnak Sastin Marianna és Iváncsik Gergő személyében az iskola volt tanulói is tagjai."

A győri intézmény vezetőjét, Németh Zsoltot beválasztották a SOSZ nyolctagú országos elnökségébe. A megújhodó szervezet elnöke Kovács Géza, az egri sportiskola igazgatója lett, aki egyben a Magyar Olimpiai Bizottság tagja is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Heti 71 millió forintot keres: Drogba azt mondja nem a pénzért igazolt Kínába

Az elefántcsontparti futballista heti 300 ezer dolláros fizetésért szerződött a Chelsea csapatától a… Tovább olvasom