Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Két piros után félbeszakadt az Újrónafő-Mecsér meccs

M I.: Kikapott a Csorna, fölényesen nyert hazai pályán a Beled és a Jánossomorja. M II.: Bácsán nyert a Táp, félbeszakadt az Egyed-Győrszentiván mérkőzés. M III.: hármas mesterhármas Várbalogon.

Összefoglalók, nyilatkozatok
Duna Takarék Megyei I. osztály
10. forduló.
2013. 10. 19., szombat
DAC 1912-Koroncó 0-3,
Győrszemere-Ménfőcsanak 3-1.
2013. 10. 20., vasárnap
Rajka-Bősárkány 1-0,
Petőháza-Csorna 2-1,
Nyúl-Lipót 2-3,
Beled-Kapuvár 5-0,
Jánossomorja-Gönyű 4-0,
Lébény-Öttevény 1-2.

HG Logistic-Győrszemere–WHB-Ménfőcsanak 3–1 (0–0)
Győrszemere, 300 néző. V.: Czinder.

Győrszemere: Takács – Töltősi (Nagy G.), Baracskai, Fajkusz, Szabó Cs., Pápai, Germán (Herold), Kalcsó, Lappints, Horváth B., Nemes (Máj). Edző: Germán Ferenc.

Ménfőcsanak: Kormos – Kovács M., Bognár, Kun (Balás), Kövecses (Anduska), Zách (Tóth Sz.), Weiszdorn, Segovits, Gajdos, Polyák, Korsós A.. Edző: Mayer János.

Gsz.: Nemes (2), Lappints, ill. Korsós A.

Gyászszünettel kezdődött a mérkőzés. A jelenlévők Héger Ádámra, a ménfőcsanaki csapat tragikus körülmények között elhunyt játékosára emlékeztek.

Hazai támadásokkal indult a találkozó, de az első félidőben még nem tudott a kapuba találni a Győrszemere. A 9. percben Nemes lépett ki a védők közül, de a kapu mellé gurított. A 12. percben Germán lőtt közelről a kapusba. A 40. percben Töltősi lőtt fölé kecsegtető helyzetben. A 41. percben Korsós A. a bal oldalról, a 16-os sarkáról szépen emelt a hosszú felső sarok felé, de labdáját Takács bravúrral védte.

A második játékrész is hazai helyzetekkel kezdődött. A 49. percben Germán végzett el a jobb oldalról, a 11-es pont magasságából szabadrúgást, ami alig kerülte el a kaput. Az 53. percben Kalcsó a hosszú alsó sarok mellé gurított. A sorozatos hazai támadások az 58. percben értek góllá: Nemes jobb oldalról, egy védőtől szorongatva lőtte ki a jobb felső sarkot. 1–0.

A 66. percben Kalcsó száguldott el a bal oldalon, élesen középre lőtt labdáját az érkező Lappints mesterien pörgette a hosszú sarokba. 2–0.

A 70. percben egy előrevágott labdát a jó ütemben kilépő Nemes a jobb alsó sarokba lőtte. 3–0.

A 86. percben Segovits jobbról középre adott labdáját Korsós A. vágta a léc alá, beállítva a végeredményt. 3–1.

Összességében a győzelmet jobban akaró Győrszemere megérdemelten nyerte meg a helyenként kemény belépőkkel tarkított, indulatoktól sem mentes, de sportszerűen futballozó szomszédvárak csatáját.
Germán Ferenc: – Küzdelmes, kemény mérkőzésen a második félidei játékunk alapján megérdemelten nyertünk. A győrszemerei sportkör nevében együttérzésünket fejezzük ki Héger Ádám halála miatt.
Mayer János nem kívánt nyilatkozni.


DAC 1912–Koroncó 0–3 (0–1)
Győr, 150 néző. V.: Tóth-Toki G.

DAC: Kiss A. – Bugár, Korsós Gy., Tóth D., Baán, Vados (Józsa), Kurucz, Glázer, Hécz, Nátz (Mednyánszki), Kovács L. Edző: Korsós György.

Koroncó: Simon – Závori, Bodó Sz., Hegyi, Magyaróvári, Kovács Z. (Makkos), Hegedűs, Dombi, Dávid, Sütöri (Bodó M.), Menyhárt. Edző: Makkos Tamás.

Gsz.: Dávid, Dombi, Kovács Z. Kiállítva: Bodó Sz.

Az első játékrészben a DAC méltó ellenfele volt a Koroncónak, a második félidőben azonban a magabiztosabban és határozottabban játszó vendégek bebiztosították a győzelmüket.

Jók: Kovács L., Hécz, ill. Závori, Dombi, Kovács Z., Dávid.
Korsós György: – Ha minden kapura tartó lövésünkből gól születik, csak három-egyre kapunk ki.

Makkos Tamás: – Értékes három pontot szereztünk, ami azért nagy öröm számomra, mert viszontláttam a hét közben gyakoroltakat. Gratulálok a csapatomnak és sok sikert kívánok a DAC-nak.

Lébény–Öttevény 1–2 (0–1)
Lébény, 300 néző. V.: Radasics.

Lébény: Szabados – Hécz, Karácsony, Sallai, Sárközi, Czeitler, Nagy Sz., Nagy R., Szabó P., Bencze (Élő) (Fehér L.), Horváth G. Technikai vezető: Császár Béla.

Öttevény: Kollár – Wágenhoffer G., Bella, Molnár N., Virág Á., Keszthelyi (Kovács S.), Nagy L., Király, Molnár B. (Ördög), Wágenhoffer Sz. (Vígh N.), Ocskai. Edző: Ördög József.

Gsz.: Szabó P., ill. Ocskai, Vígh N.

Az első félidőben a szétesően játszó hazaiak ellen a vendégek mezőnyfölényben játszva megszerezték a vezetést. A fordulás után a lébényiek egyenlítettek, majd mindkét oldalon több gólszerzési lehetőség is adódott, melyekből az öttevényiek egyet kihasználva elvitték a három pontot, de ehhez – a hazaiak szerint – szükség volt a játékvezető közreműködésére is.

Jók: Hécz, Sallai, ill. Kollár, Molnár N.

Császár Béla: – A mérkőzésen nemcsak elöl, hanem hátul is hibáztunk.
Ördög József: – Mentálisan erősebbek voltunk a lébényieknél. Ennek köszönhetjük a győzelmet.

Loland-Nyúl–Lipót-Pékség 2–3 (1–1)
Nyúl, 250 néző. V.: Baán.

Nyúl: Varga I P. – Kapa Márkó, Gayer, Kapa Martin, Varga Zs., Varga II P., Kószás, Cserháti (Bognár J.), Kiss Z. (Csorvásy), Forrás, Rigó (Wolf). Edző: Horváth Dénes.

Lipót: Endrődy B. – Bella, Litresics, Ásványi, Kiss Á. (Umathum), Vojnisek (Ködmön), Tóth N., Németh B., Endrődy I. (Burkus), Magyar, Kalmár. Edző: Tiba Zoltán.

Gsz.: Rigó, Forrás, ill. Bella, Németh B., Endrődy I.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A második játékrész elején a rutinosabb lipóti csapat könyörtelenül kihasználta a hazaiak hibáit, akik utána hiába támadtak többet, csak szorosabbá tudták tenni a végeredményt.
Jók: Varga Zs., Forrás, Varga II P., Kószás, ill. Bella, Németh B., Endrődy I.
Horváth Dénes: – Gyakoroljuk a szimpatikus vesztes szerepét. Remélem, nem leszünk jó tanulók.

Tiba Zoltán: – Jól felkészített ellenféllel szemben fontos győzelmet arattunk.

I. G. Gasket-Rajka–Bősárkány 1–0 (1–0)
Rajka, 100 néző. V.: Németh Renáta.

Rajka: Madácsi – Mórocz (Schmatovich), Baják, Rehorka, Molnár, Darázs, Derdák, Danovsky, Diviak, Régely (Krakornik), Matuska (Gálik). Edző: Cerovsky Péter.

Bősárkány: Németh I. – Buti, Farkas G., Szabó A., Fekete Z. (Rácz P.), Major (Baán), Soós, Rácz A. (Török), Nagy Á., Horváth R., Kajtár K. Edző: Horváth Ferenc.

Gsz.: Matuska.

A rendkívül gyenge színvonalú mérkőzésen a gyorsan vezetést szerző hazai csapat magabiztosan őrizte az eredményt.

Jók: Diviak, Madácsi, ill. Soós, Farkas G.

Cerovsky Péter: – Megint megmutattuk, hogy hazai pályán görcsösen játszunk, de némi szerencsével sikerült nyernünk.

Lidi Attila elnök: – Az ellenfél egy gyors góllal győzött. A hetek óta tartó szerencsétlenségünk ezúttal is folytatódott. Rászolgáltunk volna az egy pontra.

Petőháza–Csorna 2–1 (0–1)
Petőháza, 150 néző. V.: Nyerges L.

Petőháza: Bognár D. – Dominek, Dancsok, Kander, Nagy K., Szabó D., Farkas Cs. (Szabó Z.), Kovács Galavics M. (Horváth D.), Hadarics, Vécs (Bognár G.), Ács. Edző: Takács Csaba.

Csorna: Boros – Szabó A., Csonka, Fehér K., Nagy Sz., Varga L., Kiss M. (Véghelyi), Varga T. (Tóth D.), Lajtos, Kiss A. (Csölle), Gál B. Edző: Varga Péter.

Gsz.: Ács, Bognár G., ill. Varga T. Kiállítva: Fehér K.

A jobb erőkből álló vendégcsapatnak az első félidőben sikerült ráerőltetnie az akaratát a fegyelmezetten játszó hazaiakra, ám a második játékrészben a lelkesen játszó Petőháza megfordította a mérkőzést és óriási meglepetésre legyőzte a jóval esélyesebb ellenfelét.

Jók: mindenki, ill. senki.

Takács Csaba: – Megemelem a kalapom a srácok előtt. Nagyon örülök a győzelemnek, ami remélem, számunkra többet ér, mint a megszerezhető három pont.

Varga Péter: – A csapatot én állítottam össze, a felelősség az enyém. Azt nem gondoltam az első félidő után, hogy vereséget tudunk szenvedni az egyébként lelkes hazai csapat ellen.

Beled–Kapuvár 5–0 (2–0)
Beled, 250 néző. V.: dr. Egedy.

Beled: Petrovics – Torma, Póczik, Molnár Z. (Giczi), Varga T., Horváth I., Balassa, Bödecs B., Kiss D. (Bödecs D.), Nagy Z., Horváth B. (Boros). Edző: Kovács Béla.

Kapuvár: Tüske – Horváth Á., Lukácsi, Müller, Somogyi, Mentes (Makári), Ősze, Mátics, Nagy R. (Varga II B.), Horváth A., Varga I B.  (Bársony). Edző: Bencsics Tamás.

Gsz.: Kiss D. (3), Bödecs B., Nagy Z. Kiállítva: Tüske.

A szomszéd városok rangadóján megérdemelt hazai siker született a kapura veszélytelen Kapuvárral szemben.

Jók: mindenki, ill. Makári.

Kovács Béla: – Remélem, ez a győzelmünk egy sikersorozat kezdete lesz.

Bencsics Tamás: – Szégyellem magam és remélni tudom, hogy mások is így éreznek.

Jánossomorja–Gönyű 4–0 (2–0)
Jánossomorja, 200 néző. V.: Iván L.

Jánossomorja: Bári – Szalai, Cseri L., Gaál (Kompis), Fuhrmann, Sebők (Szalka), Salamon, Cseri G., Tóth K. (Pethő), Hegedűs, Winter. Edző: Zalka Péter.

Gönyű: Kolozsvári – Böcz, Rigó (Wittner),  Molnár, Varga Cs., Kugler, Varga G., Pankovics (Bogdán), Romos, Mikli, Csákvári. Edző: Botos Antal.
Gsz.: Szalka (2), Cseri G., Sebők.

A Jánossomorja ott folytatta, ahol legutóbb abbahagyta: számolatlanul hagyta ki a helyzeteit. A második félidő elején a vendégcsapat is erőre kapott és több ziccert is elpuskázott, de összességében a hazaiak ilyen különbséggel is megérdemelten győztek.

Jók: Szalka, Cseri L., Salamon, ill. Böcz.

Zalka Péter: – Rengeteg gólhelyzetet dolgoztunk és hagytunk ki, de azért megérdemelt győzelmet arattunk.

Botos Antal: – A hazaiak jobban akarták a győzelmet.


Eredmények, gólszerzők
Megyei II. o. Aranyhal Étterem Győri csoport
10. forduló.
2013. 10. 19., szombat
Győrújbarát-Rábapordány 2-0,
Pannonhalma-Tét 5-0.
2013. 10. 20., vasárnap
Bácsa-Táp 1-4,
Rábaszentandrás-Győrújfalu 3-1,
Abda-Töltéstava 5-2,
Kóny-Pér 3-3,
Kajárpéc-Bajcs 1-1,
Egyed-Győrszentiván a 68. percben félbeszakadt.

Megyei II. o. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport
10. forduló.
2013. 10. 20., vasárnap
Dunakiliti-Károlyháza 3-2,
Győrzámoly-Kunsziget 3-0,
Mosonszolnok-Ásványráró 3-1,
Hédervár-Enese 3-1,
Püski-Dunaszeg 2-1,
Máriakálnok-Bezenye 2-0,
Börcs-Győrsövényház 1-2,
Hegyeshalom-Mosonszentmiklós 1-0.

Megyei II. o. Soproni csoport
10. forduló.
2013. 10. 20., vasárnap
Répcementi-Babót 1-0,
Iván-Osli 8-0,
Újkér-Szany 2-2,
Nagycenk-Lövő 0-1,
Mihályi-Fertőszentmiklós 0-7,
Vitnyéd-Egyházasfalu 3-0,
Hegykő-Fertőendréd 2-0,
Veszkény-Rábakecöl 2-4.


Eredmények, gólszerzők
Megyei III. o. Pálya Vasút Győr Kelet
10. forduló.
2013. 10. 19., szombat
Nagyszentjános-Écs 1-8,
Győrszentiván II-Bakonyszentkirály 2-4,
Vámosszabadi-Veszprémvarsány 0-5.
2013. 10. 20., vasárnap
Bakonyszentlászló-Mezőörs 2-1,
Győrság-Győri AC 2-4,
Nyalka-Győrasszonyfa-Tarjánpuszta 3-3,
DAC II-Bőny 2-2,
Pázmándfalu-Mindszentpuszta 3-1.

Megyei III. o. Friss Víz Liga Győr Nyugat
10. forduló.
2013. 10. 20., vasárnap
Koroncó II-Abda II 1-6,
Gyömöre-Sokorópátka 6-1,
Ikrény-Szerecseny 5-0,
Rábapatona-Csikvánd 0-1,
Rábacsécsény-Rábaszentmihály 4-0,
Tényő-Felpéc 0-0,
Nádorváros-Gyarmat 0-6.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Mosonmagyaróvári csoport
10. forduló.
2013. 10. 19., szombat
Darnózseli-Rajka II 5-1,
Újrónafő-Mecsér a 75. percben 0-1-es állásnál félbeszakadt,
Hotel Lajta Park-Mosonszentmiklós II 6-1.
2013. 10. 20., vasárnap
Levél-MITE 2-2,
Várbalog-Mosonudvar 16-2,
Dunaszentpál-Halászi 2-2,
Kimle-Dunasziget 4-1.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Csornai csoport
10. forduló.
2013. 10. 19., szombat
Markotabödöge-Bodonhely 2-1.
2013. 10. 20., vasárnap
Rábatamási-Jobaháza 3-1,
Szil-Magyarkeresztúr 5-2,
Farád-Vág 4-2,
Szilsárkány-Pásztori-Csapod 4-0,
Himod-Rábacsanak 1-4,
Bágyogszovát-Barbacs 8-0,
Bezi-Kisfalud 3-6.

Megyei III. o. Soproni "A" csoport
10. forduló.
2013. 10. 20., vasárnap
Répcevis-Fertőd 0-1,
Sopronkövesd-Agyagosszergény 0-3,
Pereszteg-Kópháza 5-0,
Ágfalva-Sopronhorpács 2-1.

Megyei III. osztály, Soproni "B" csoport
10. forduló.
2013. 10. 20., vasárnap
Und-Fertőrákos 1-3,
Sarród-Zsira 4-7,
Nagylózs-Harka 5-1,
Balf-SFAC 1-1.

Olvasóink írták

 • 7. Igazamvan 2013. október 21. 19:34
  „Cikket?
  Kitől?”
 • 6. e75 2013. október 21. 15:10
  „És az Újkér-Szany?
  Ott is balhés volt nem?
  Várjuk a cikket! :)”
 • 5. laszi104 2013. október 21. 13:55
  „Nyalkán is majdnem félbeszakadt, de a birónak csikos lett a gatyája!!!”
 • 4. Papírkutya 2013. október 21. 08:33
  „Jövőre lesznek lelátós meccsek a megye II ben is .
  ( A KSE ismét jól szerepelt )”
 • 3. myastheniagravis 2013. október 20. 22:34
  „Ne keverdd őket össze az NB I-el.”
 • 2. astra1 2013. október 20. 21:05
  „Falusiak ha beindulnak....”
 • 1. piroskaésabarkasz 2013. október 20. 20:24
  „Ilyen szinten ahol hobbinak-kellene-lennie egy-egy meccsnek,félbeszakad???Milliókért játszotok,vagy az életetekért???Ezek nem sportolók...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alapemberét veszítette az SVSE

A Cegléd elleni találkozó végén súlyosnak tűnő sérülést szenvedett játékosunk, Fazekas Norbert. Tovább olvasom