Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Két keréken a rábaközben

Megrendezték a csornai teremkerékpár-versenyt, melynek a Széchenyi István Általános Iskola adott otthont.

Csorna: teremben tekertek

Harmadik alkalommal rendezték meg a csornai teremkerékpár-versenyt, melynek a Széchenyi István Általános Iskola adott otthont. A nemzetközi megmérettetésre Szlovákiából és Ukrajnából is érkeztek versenyzők.

Varga Pál, a Csornai Teremkerékpár Sportegyesület elnöke elmondta: a rendezvényen öt csapat versenyzői vetélkedtek egymással nyolcéves kortól egészen a felnőtt korcsoportig.

A csornaiak közül kategóriájukban a következő versenyzők értek el helyezést: Kocsis Gergely, Bóna Tamás, Faludi Dávid, Dombos Ferenc, Horváth Fábián, Márkus Ádám, Jókuti Fruzsina, Molnár Katalin, Kópházi Eszter, a Kópházi–Molnár páros, Varga Tamás.

Farád: Biciklisfoci

A farádi teremkerékpárosok harmadikként alakítottak biciklisfoci-csapatot az országban, női szakággal pedig egyelőre csak ők büszkélkedhetnek. Nemrégiben közös edzést tartottak a magyar teremkerékpárfoci-válogatottal.

Az idén januárban alakult, huszonöt tagot számláló egyesületben a kerékpársportnak két ága működik: a művész-teremkerékpár és a teremkerékpár-labda – tudtuk meg Horváth Pétertől, az egyesület elnökétől.

A farádiak rendszeresen ápolják nemzetközi kapcsolataikat, vannak német, szlovák, ukrán meghívásaik. Egyik társuk Frankfurtban edzőtáborozhatott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szétszéled az ezüstcsapat?

Tavasszal ezüstérmes lett a Soproni Tigrisek-Soproni Ászok fiúcsapata az országos ifjúsági… Tovább olvasom