Kisalföld logö

2018. 10. 15. hétfő - Teréz 11°C | 21°C Még több cikk.

Két évtized legjobbjait köszöntötték

Cselgáncs - Rendhagyó évzáró és díjkiosztó ünnepséget tartott a koroncói Tutti Judo Klub. Ez alkalommal nemcsak a legutóbbi esztendő, hanem az elmúlt két évtized kimagasló teljesítményeit is jutalmazta a vezetőség.
Az ünnepségnek az adott aktualitást, hogy a klub fennállása huszadik évfordulóját ünnepelte 2008-ban.
Az elnöki köszöntőben Horváth Lóránt elevenítette fel az elmúlt húsz, példaértékű évet. A cselgáncsosok közössége egy olyan sportágat honosított meg a községben, mely szinte teljesen ismeretlen volt az itt lakók számára. Az összefogás nemcsak az eredményekben mutatkozott meg, hanem sok más területen is hasznos volt a község számára.
A koroncói versenyzők huszonhat országban jártak a 2008-as esztendőben. Két sportágban öt világbajnokságon és tizenegy Európa-bajnokságon álltak tatamira, amelyeken egy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet nyertek. Versenyzőik különböző kategóriákban százhuszonhat országos bajnoki címet szereztek. Az egyéb viadalokat is beleszámolva közel ezer versenyen lehetett találkozni tuttis indulóval, s több mint 5500 érmet akasztottak a klub versenyzőinek a nyakába.

A beszámoló után emlékplakettet vehetett át Koroncó község önkormányzata, a névadó szponzor, Horváth Lóránt, Pákozdi Csaba, Tatay Lászlóné, Kelemen Tibor és Kelemen Tiborné, dr. Czigány Tamás, dr. Dézsi Csaba András és dr. Wellner István.
Nemzetközi kategóriában Bejczi Zsuzsanna, Bálint Tímea és Véland Vivien voltak a díjazottak, a sokszoros országos bajnokok kategóriában pedig Bejczi Zsuzsanna, Tamás Boglárka, Bálint Tímea, Hetyei Szilárd, Véland Vivien, Csernák Attila, Milos Ildikó, Nagyné Rácz Henriett, Major Csaba és Hetyei Petra kapott elismerést.

A díjazottak között volt még az elmúlt húsz, illetve az idei évben nyújtott kimagasló eredményéért Csigi Lénárd, Horváth Ervin, ifj. Pryma Attila, Dóczy Kálmán, Zsámár Ramóna, Zsámár Norbert, Greszler Zsolt, Bognár Éva, Barabás Csenge, Polczer Bence, Tímárné Bóka Izolda, Rokobné Nagy Judit, Madarász Kitti, Gyertyás Róza, Csonka Celina, Bodrogi Erik, Bodrogi Attila, Bodrogi Márk, Bognár Ákos, Csonka Bendegúz, Perjámosi Csaba, Váczi Attila, Imre Martin, Németh Máté, Visy Barnabás, Adorján András, Németh Fruzsina, Perjámosi Anita, Greszler István és Greszler Istvánné.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szívesen jönnének haza futballozni

Labdarúgás - Három tősgyökeres soproni labdarúgó játszik – soproni csapat híján – más… Tovább olvasom