Kisalföld logö

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

Készülnek a megyei spílerek: íme, a csoportok beosztása

A Lipót a megyei I. osztályban indul, a Nagyszentjános pedig a megyei III.-ban. A harmadosztály csoportjai alaposan átalakultak.

Az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága elkészítette a 2011/12-es évi megyei labdarúgó bajnokáságok csoportjainak beosztását.

Megyei I. osztály
A megyei I. osztályból az NB III-ba idén sem lépett fel csapat. Két csapat viszont kiesett (az Abda és a Pannonhalma), helyükre a megyei II. osztály győri csoportjának két éllovasa, a Kajárpéc és a Tét lépett fel az I. osztályba. A tavaly még NB III-as Lipót-Pékség a megyei I. osztályban indul idén, a tavaly még megyei I. osztályú Nagyszentjános pedig a megyei III. osztályba lépett vissza.

A megyei I. osztály mezőnye: Csinód Győrladamér LSE, Fertőszentmiklós SE, HG–Logistik Győrszemere KSK, Jánossomorjai SE, Kajárpéc – Herold Trans SE, Koroncó SE, Kapuvári SE, Lébény SE, Lipót SE Pékség, LOLAND Nyúl SC, Öttevényi Torna Club, Petőházi SE, Rajka SE, Szany SE, Tét SFC, WHB – ESK Ménfőcsanak.

Megyei II. osztály
Három csoportra oszlik a mezőny idén is, ahogy a korábbi években. 

A győri csoportban folytatja az I. oszályból kiesett Abda és Pannonhalma, valamint két harmadosztályú bajnok, a Sokorópátka és az Ikrény is. A csoportból kiesett a Mindszentpuszta és visszalépett a Vámosszabadi (Vámosszabadi idén nem is indít csapatot egyik osztályban sem).

A megyei II. osztály győri csoportjának mezőnye: Abda SC, Bácsa FC, FC Táp SE, Felpéci SE, Gönyű SE, Győrszentiván SE, Győrújfalu SE, Ikrény SE, Interec Bajcs SE, Kóny SE, Mezőörs KSE, Pannonhalma SE, Pér SE, Sokorópátka SE, Töltéstava SE, WHB Győrújbarát SE.

A mosonmagyaróvári csoport bajnoka, a Hédervár marad a másodosztályban, magasabb osztályból ide nem esett ki együttes. A csoportból viszont a két kieső, a Károlyháza és a Dunasziget helyére a Kimle és a Várbalog érkezik az idei szezonra.

A megyei II. osztály mosonmagyaróvári csoportjának mezőnye: Agrowirt-Mosonszolnok SE, Bezenye SE, Bősárkány KSE, Dunakiliti KSE, Dunaszeg SE, Enese SC, Győrsövényház SE, Győrzámoly SE, Hédervár KSE, Hegyeshalmi SC 1931, Ijfú Kenyér - Börcs KSK, Kimle KSE, Máriakálnok SE, Mosonszentmiklós SE, Püski SE, Várbalog KSK.

A soproni csoportban is volt év közben egy visszalépő, a Fertőrákos; a másik kieső a Vitnyéd lett. Helyükre a harmadosztály csornai és kapuvári csoportjának bajnoka, a Rábaszentandrás és a Nagycenk érkezett. Az I. osztályból nem esett ki a soproni csoportba senki sem.

A megyei II. osztály soproni csoportjának mezőnye: Ágfalva KSK, Beledi SE, Egyházasfalu SE, Fertőd SE, Huncargo-FSC Hegykő, Lövő SE, MET-NA SE Veszkény, Mihályi SE, Osli KSK, Rábakecöl SE, Rábapordányi SE, Rábaszentandrás SE, Répcementi SE, Simon Nomis - Nagycenk SE, Sopronkövesd LC, Tercia Fertőendréd SE.

Megyei III. osztály
Ebben az osztályban tartalék csapat szerepeltetése nem kötelező. Tavaly a csoportok beosztásakor a vezérlő elv az volt - a területi elv mellett -, hogy lehetőség szerint minden csoport azonos létszámú legyen. Idén területi elv alapján négy csoportba sorolták a csapatokat, további két csoportba azok az együttesek kerültek, amelyek nem indítanak tartalékcsapatot az idei bajnokságban.

Az előző évi bajnokság győri-csornai csoportja megszűnik, az itt szerepelt csapatok a győri, a csornai és a mosonmagyaróvári csoportokban szerepelnek tovább.
Megszűnt tavalyhoz képest a soproni csoportban szerepelt Goldschmidt FC és a mosonmagyaróvári csoportban szerepelt Lébény II. is.
Hosszú évekig I. osztályban szerepelt a Nagyszentjános, ezúttal a III. osztályban indul, akárcsak a tavaly még II. oszályú Fertőrákos, amely év közben lépett vissza a magasabb osztálytól a 2010/11-es idényben.
A mosonmagyaróvári csoportban tavasszal Mosonudvar-Újrónafő néven szerepelt csapat idén nem szerepel már, helyetük két csapat indul - a Mosonudvar SE a mosonmagyaróvári csoportban, az Újrónafő KSE pedig a győri-mosonmagyaróvári csoportban.
Vannak új csapatok is: az MTE 1904 II. és a Hallássérültek SK is a győri-mosonmagyaróvári csoportban indul.

Győri csoport: BAKONYSZENTLÁSZLÓ KSE, BŐNY SE, CSIKVÁND SE, ÉCS KSE, GYARMAT SE, GYÖMÖRE SK, GYŐRASSZONYFA–TARJÁNPUSZTA SE,  GYŐRSÁG KSE, MINDSZENTPUSZTA SE, NYALKA SK, PÁZMÁNDFALU KSE, SZERECSENY SE, TÉNYŐ SE, VESZPRÉMVARSÁNY LSE.

Mosonmagyaróvári csoport: ABDA II. SC, ÁSVÁNYRÁRÓI KSE, DAC 1912 SE, DUNASZIGETI KSE, HALÁSZI SE, KÁROLYHÁZI SKE, KUNSZIGET SE, LEVÉL SE, MECSÉRI SE, MITE, MOSONUDVAR SE, NÁDORVÁROSI SC

Csornai csoport: ACSALAG SE, BÁGYOGSZOVÁTI SE, BARBACS SE, BEZI KSE, BODONHELYI SE, EGYED SE, FARÁD SE, JOBAHÁZA KSE, MAGYARKERESZTÚR KSE, RÁBACSANAK KSE, RÁBACSÉCSÉNYI SE, RÁBAPATONA SE, RÁBATAMÁSI SE, SZIL SE, SZILSÁRKÁNY – PÁSZTORI SE, VÁG SE

Kapuvári csoport: BABÓT SE, BALFI SE, CSAPOD SE, HIMOD SE, IVÁN KSE, KÓPHÁZA – LEVANDA KSE, NAGYLÓZSI SK, RÉPCEVISI FC, VITNYÉD SE, SFAC 1900 SE, SOPRONHORPÁCS SE, SZÁRFÖLD SE, AGYAGOSSZERGÉNY SE, ZSIRA TSK

Győr-Mosonmagyaróvári csoport (tartalék nélkül): DARNÓZSELI SE, DUNASZENTPÁLI SE, GYŐRI DÓZSA SE, GYŐRSZENTIVÁN SE II, HALLÁSSÉRÜLTEK SK, MARKOTABÖDÖGE SE, MOSONSZENTMIKLÓS SE II, MTE 1904 II, NAGYSZENTJÁNOS SC, RÁBASZENTMIHÁLY KSE, ÚJRÓNAFŐ SK.

Soproni csoport (tartalék nélkül): FERTŐRÁKOSI SE, FERTŐSZÉPLAKI SK, KISFALUD KSK, PERESZTEG, SARRÓDI ÁSZOK SE, SOLUX HARKA SE, SZANY II, ÚJKÉR FC, UNDI LE

Olvasóink írták

 • 5. sziszka69 2011. július 29. 17:07
  „A töketlen hozzá nem értő szövetségiek megint elbaltáztak valamit most éppen a csoportbeosztásokat!S még ezért pénzt is kapnak???Szégyen!!!!”
 • 4. Etalon 2011. július 27. 21:22
  „Hát 2 napig s tartott a megfellebbezhetetlen. Valami újabb rendező elv felülírta ezt a csoportbeosztást, természetesen megfellebbezhetetlenül. De szerintem még lesz megfellebbezhetetlen határozat ami felülírja ezt is.
  Érdekes dolgok ezek.”
 • 3. kocsisi79 2011. július 27. 16:44
  „Hát ez csoport beosztás a megyei 3.teljesen más lesz,ez csak pár napig volt ez.”
 • 2. paris18 2011. július 26. 14:55
  „Történt egy kis elírás, de nem csak itt hanem a gymsfoci.hu oldalon is. Újkér csapata a kapuvári csoportban indul és nem a soproniban, ahol nincs ifi”
 • 1. bzozo174 2011. július 25. 20:33
  „Nagyon szomorúan olvastam,hogy a nagyszentjánosi csapat csak a megyei III-ban indul!Nem szép azoktól akik ezt tették a csapaton belül!Elmenni biztos könnyebb volt!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vizes vb: Gyurta és Hosszú is hatodik

Gyurta Dániel a hatodik lett 100 méteres mellúszásban, míg Hosszú Katinka a hatodik helyen végzett… Tovább olvasom