Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Kelemen az ökölvívás arca lesz

Bemutató edzést tartott Győrben Kelemen Balázs, aki a Yakuza Fight Club arca lesz a megyeszékhelyen.
Mozgalmas napokon van túl Kelemen Balázs, hiszen szűkebb pátriájában, Győrben bemutató edzést tartott, illetve megtudta, az ökölvívás arca lesz egy megyeszékhelyi klubban

Győrben a hétvégén tartották az őszi sport- és egészségnapot, amelyen a Yakuza Fight Club két mestere, Kovács János és Tálos Gergő meghívására a Felix Promotion veretlen profi bunyósa is részt vett. Az eredeti felkérés úgy szólt, hogy Balázs, valamint edzője, Radó László tartson egy rövid bemutatót, ami azonban a tréner döntése miatt másképp alakult.

„Eleinte tényleg csak bemutatóról volt szó, de Laci bácsi úgy döntött, ha már kint vagyunk a szabadban, akkor legyen teljes a tréning, és menjünk rá az erőnlétre, az iskolázásra, a zsákolásra, mindenre. A Barátság sportpark a felnőtteknek és a gyerekeknek is nagyon jó hely a sportolásra. Annak pedig külön örülök, hogy sok gyerek próbált meg utánozni, remélem, lesz közöttük olyan, aki végigmegy a bajnoki címek felé vezető úton" – mondta Kelemen Balázs.

Balázs hamarosan szorosabbra fűzi az együttműködést a Yakuzával, hiszen a csapat közeljövőben megnyíló edzőtermében edzhet. A bunyós lett az ökölvívás arca az egyleten belül.

„Megtisztelőnek érzem a felkérést, az ilyenre nem lehet nemet mondani. Úgy tűnik, az új teremben minden adott lesz a kiváló munkához, igyekszem minden lehetőséget kihasználni, hogy még előbbre léphessek" – fogadkozott a bunyós.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Íjászat: bercsényis sikerek

Az Alsóörsi Íjász Sport Egyesület rendezte meg a hétvégén az évadzáró terepíjászversenyt. Tovább olvasom