Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Kedden a Gyirmót-BKV meccsre tippelhet

Folytatódik Tippkirály játékunk: kedden 24 óráig a Gyirmót-BKV Előre NBII-es labdarúgó mérkőzésre várjuk a tippeket.
Tippeljen a Gyirmót - BKV Előre NBII-es labdarúgó mérkőzésre itt:


A napi kérdést a http://www.kisalfold.hu/tippkiraly1103/ oldalon találják.

A február 28-án indult Tippkirály játékunkban 16 héten keresztül vasárnap kivételével a hét minden napján egy, Győr-Moson-Sopron megyéhez kötődő sportesemény eredményére lehet tippelni, illetve kvízkérdésre válaszolni.

Hétről-hétre kisorsolunk a legalább egyszer helyesen tippelők között egy, a Győri ETO FC labdarúgó csapata altal felajánlott ajándékcsomagot (köztük pólókat és meccsbelépőket) és az Audi ETO KC női kézilabda-együttesének ajándékát, vagy 5000 Ft értékű utalványát, amelyet a Magvassy csarnokban található ETO-Shopban válthat be a nyertes.

Minden negyedik hétvégén aktuális havi nyertest hirdetünk: aki az adott időszakban a legtöbb pontot gyűjtötte, egy, a Győri ETO FC által felajánlott mezt vehet át.

A 16. hét után összetett nyertes hirdetünk, ő lesz a tippkirály, akinek nyereménye egy 25 ezer forint értékű vásárlási utalvány.


Hétfőtől szombatig öt hétvégi labdarúgó, kézi- vagy kosárlabda mérkőzés eredményére lehet tippelni, az egyes tippekért kapható pontok számát a kisalfold.hu szerkesztősége határozza meg. A papírforma-eredmények kevesebb pontot érnek, míg egy meglepetés-győzelemmel nagyot lehet kaszálni. A lényeg, hogy bejöjjön a játékos tippje. Minden héten felteszünk egy kvízkérdést is, amely szintén megyei sporteseményekhez, csapatokhoz kötődik. A helyes választ biztosan megtalálják a kisalfold.hu-n azok, akik olvassák a sportrovat cikkeit.

A játék február 28-án indul, ekkortól június 18-ig vasárnap kivételével naponta felteszünk egy-egy kérdést a kisalfold.hu-n a Tippkirály játékban. Összetett végeredményt június 19-én vasárnap este tudunk hirdetni.

Tippeléskor néha kockáztatni is érdemes: több pontot lehet kapni arra az opcióra, hogy mérkőzésen az esélytelenebb csapat győz. Amennyiben a választott opció nem bizonyul helyesnek, akkor arra a válaszra a játékos 0 pontot kap.

Egy adott napon egy hétvégi eseményre lehet tippelni vagy kvízkérdésre lehet válaszolni 0 óra és éjfél között.

A játékba bármikor be lehet kapcsolódni, de érdemes minden nap visszatérni, hiszen így több pontot lehet összegyűjteni. A részvételhez más nem kell, csak regisztrálni a kisalfold.hu oldalon és tippelni a játék aloldalán.

A Tippkirály játék négy negyedből áll, az első negyed (Tippkirály - március) március 27-én, a második április 24-én, a harmadik május 22-én, a negyedik június 19-én zárul. Jó tudni, hogy minden negyedben külön számítjuk a pontokat.

A Tippkirály résztvevői a játékba bejelentkezve hétről-hétre megtalálják korábbi válaszaik összesítőjét, valamint a játék aktuális ranglistáját. Az eredményeket és a hivatalos ranglistát vasárnap esténként 22 óra után közöljük és ekkor kapják meg a játékosok a helyes tippjeikért járó pontokat. A hét közben látható pontszám és ranglista csupán tájékoztató jellegű.

A részvételhez a játék tisztasága érdekében játékosainknak regisztráltan kell belépniük. A játékban részt vevő felhasználóink jóváhagyják, hogy részükre a portál hírlevelét - amennyiben még nem megrendelői - próbaképpen elküldjük. A hírlevélben megtalálható a leiratkozási link is.

Gépi próbálkozások vagy más tisztességtelen beavatkozás gyanúja esetén a játék szervezőinek joguk van az érintetteket felfüggeszteni, illetve kizárni.

Egyéb tudnivalók a tippek értékelésekor:

Kupameccsek esetén a rendes játékidő utáni eredménye a mérkőzés végeredménye, tippelni erre kell (ha hosszabbításra vagy büntetőkre kerül sor, akkor a tippjátékban a döntetlen lesz a helyes válasz).

Ha egy mérkőzés elmarad, akkor a mérkőzésért 0 pontot kapnak a játékosok, függetlenül attól, hogy mit tippeltek. A halasztott mérkőzés későbbi eredménye nem számít bele már a pontjátékba.

Ha egy mérkőzés félbeszakad, akkor a mérkőzés megszakításakor érvényben lévő eredményt vesszük alapul játékunkban.

A játék értékelésekor a vasárnap este ismertté vált eredményt vesszük alapul, így annak a játékunk szempontjából nem lesz jelentősége, ha egy mérkőzés eredményét esetleg utólag megsemmisítik.


További nyereményjátékokat talál a http://nyeremenyfigyelo.hu oldalon.
További nyereményjátékokat talál a http://nyeremenyfigyelo.hu oldalon.

Olvasóink írták

  • 2. sorok_közt 2011. február 28. 22:28
    „A sportoldalon található 2007-2009-es TIPPMESTER eredményeket remélhetőleg lecserélik TIPPKIRÁLY-ra...”
  • 1. LuckyLooser 2011. február 28. 21:12
    „Köszönjük az újabb lehetőséget KISALFÖLD !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Készül a futball stratégiája

A 110 éves Magyar Labdarúgó Szövetség fórumot rendezett tegnap Budapesten a Papp László Arénában.… Tovább olvasom