Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 7°C Még több cikk.

Katari milliók érkezhetnek a Győri ETO-hoz

A Győri ETO FC lehetne rövid időn belül a leggazdagabb magyar klub, amennyiben a katari befektetők sikerrel járnának a tárgyalásokon.
A Kisalföldnek egy egyelőre a neve elhallgatását kérő menedzser elmondta: a közép-európai üzletekkel kapcsolatban őt bízta meg egy katari befektetőcsoport.

Az első számú célpontjuk Győr. A csoport képviselői érdeklődését már korábban felkeltette az ETO FC működése, az Audi szponzorációja, személyesen nézték meg a létesítményt és a várost is. Kérdés persze, hogy a győri klub tulajdonosát érdekli-e egyáltalán egy ilyen üzleti ajánlat és ha igen, sikerül-e megegyezni a tárgyaló feleknek.

Az ETO-nál még mindig nem tudják, hogy az NB I-ben aranyéremre is esélyes csapat az utolsó fordulóban hol és mikor lép pályára a jövő hét végén a Mezőkövesd ellen. A Magyar Labdarúgó Szövetség valószínű, kedden jelöli ki a meccs időpontját, ami a televíziós közvetítéstől is függ. Ennek függvényében választhat helyszínt a győri klub. A választásban több szempont is szerepet játszik majd.

Természetesen már az ETO-nál is megkezdődött a jövő évi keret kialakítása. Elképzelhető, hogy a télen a spanyol Elchével hírbe hozott Lubos Kamenár iránt ismét lesz külföldi érdeklődés. Úgy tudjuk, az ETO-nál akkor is erősíteni kívánnak ezen a poszton, amennyiben a szlovák kapus, akinek 2016. június 30-ig van szerződése, továbbra is Győrött marad. Nemzetközi szintű kapusból a hazai piacról elég kicsi a merítési lehetőség, ezért valószínűbb, hogy Kamenárnak légiós vetélytársa lehet a nyáron kezdődő új bajnoki szezonban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ambros Martín torna a győri óvodásokkal

Ambros Martín négyéves fia a győri Brunszvik-óvodába jár. Tovább olvasom