Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Karácsonyi utánpótlásgála

A Győri ETO FC szombaton az egyetemi csarnokban rendezett látványos gálán jutalmazta utánpótlás-labdarúgóit. A díjkiosztón a futballról szóló filmvetítés után a Vizek Városa Alapítvány által felajánlott labdákkal gyerekek lepték el a küzdőteret.
A bevonulás után Tarsoly Csaba klubtulajdonos és Kun András alpolgármester köszöntötte a résztvevőket. Látványos táncbemutató után az együttes igazgatója, Klement Tibor arról beszélt, hogy szeretné, ha nem szorulna háttérbe az utánpótlás. A mai estével tulajdonképpen mintát szeretnének mutatni a gyerekeknek. Reszeli Soós István szakmai igazgató arra biztatta a gyerekeket, hogy merjenek álmodni, legyenek büszkék a klubjukra, belőlük is válhat híres labdarúgó.

Az együttes vezetősége mellett több jeles személyiség adta át a kiválasztottak díjait, jelen volt idősebb és fiatalabb Somogyi József, Póczik József, Preszeller Tamás, Korsós György labdarúgók, de a népszerű TNT együttes tagja, Dobrády Ákos is az átadók közt szerepelt.
Az ETO 2003-ban legjobb utánpótlás-labdarúgói, Imrik László, Domanyik Szilárd, Sarus Balázs, Szabó László, Nyitrai Ádám, Föglein Péter, Simigla Attila, Matetits István, Szabó Konrád, Béres Martin, Orbán Gábor, Gulyás Imre, Csonka Ágnes és Jakab Réka emlékplaketteket, labdákat, mezeket és a győri fürdő által belépőket vehettek át. Külön díjazták az esztendő legtöbbet fejlődő játékosát, az elismerést a tehetséges Priskin Tamás kapta.

Kocsis György egy sportszergyártó cég képviseletében adott át Tarsoly Csabának egy 10 millió Ft értékű szerződést, mivel a klub vezetősége ekkora értékben vásárolt felszerelést a gyerekeknek.
A rendezvényre természetesen sok szülő is elkísérte a kis labdarúgópalántákat, Kotrics Tibor így vélekedett a gáláról:
– Megérdemlik a gyerekek, hogy egy ilyen ünnepséget rendezzenek nekik.

Hontvári Csaba szülő:
– Rendkívül jó ötletnek tartom ezt az összejövetelt, eddig nem volt még ilyen, két fiam is az ETO-ban focizik, úgy érzem, színvonalas munka folyik a klubban az utánpótlás területén.

Jakab Réka 16 éves labdarúgó: – Nagyon megtisztelő, hogy én lettem korosztályomban a legjobb, nagyon sokat jelent ez nekem.
Korponai Anita szülő: – Örülök, hogy Győr és az ETO ennyire foglalkozik az utánpótlással, a sporttal, hogy a gyerekek van hol töltsék szabadidejüket. A kisfiam a fanatikus ETO-rajongó nagypapa révén egynapos kora óta a győri csapat igazolt labdarúgója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Détási lett az Tatabánya edzője

Détári Lajos ismét edzői feladatot vállalt. A válogatottban félszáznál is több szerepléssel… Tovább olvasom