Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Karácsonyi ünnep az ETO Futsal Clubnál - fotó

Az ETO Futsal Club karácsonyi ünnepsége a klub fennállásának legsikeresebb programjává vált kedd este 18 órakor a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

A közel 300 gyermek mellett legalább annyi szülő, szimpatizáns vett részt az eseményen, és képviseltették magukat a város, és a szponzorok prominens személyei is.

Már a kezdésre zsúfolásig megtelt a fél Magvassy, és a gyerekek izgalommal figyelték a roskadásig rakott asztalokat, amelyeken szinte hegyekben állt a Nemak Győr Kft. által biztosított ajándék.

A Scharek Zsuzsa által moderált este első programjaként Dr. Drucskó Zoltán ügyvezető elnök kért, és kapott szót, összefoglalva a 2012-es év sikereit, legszebb pillanatait.

Kitért az elnök úr arra, hogy a gyermekek létszámából látszik, hogy igazi nívós klub lett az Rába ETO Futsal Club.
Elmondta, hogy minden utánpótlás csapatunk az első a saját korosztályának bajnokságában, csak az U19-es korosztály telel a második helyen, a női gárda 100 százalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát, nem elmaradva a sikercsapattól, Európa 7. legjobb csapataként végzett, a Final Four-ról egy hajszállal lemaradó férfi NB I-es gárdától.

Az elnök úr köszöntője után az Arany szöcskék adtak bemutatót, és nagy taps kísérte fellépésüket. Ezután igazi meglepetésben részesült a klub utánpótlása.

Csus Márkó egy szépen becsomagolt ajándékcsomagot vehetett át Horváth Lászlótól, az MLSZ képviselőjétől, amelyben kibontása után a kissrác egy buszmakettet talált.

Dr. Drucskó Zoltán elnök úr elmondta, hogy az MLSZ jóvoltából a klub egy vadonatúj buszt vásárolhat, amellyel meg tudja oldani a klub utánpótlás csapatainak összes utaztatását.

Az est első ajándékait az ovifutsalos palánták vehették át, és ők kezdték építeni azt a piramist, amelynek első sorában az ovifutsal felirat volt olvasható.

Őket a Nemak iskolai bajnokság résztvevői követték, akiknek a névadó szponzor képviselői adták át az ajándékokat.

David Tóth, a Nemak Győr Kft. ügyvezető igazgatója a klub utánpótlás piramisának létrehozásában végzett elévülhetetlen érdemeiért kapott elismerést a klub vezetőitől, és ezzel egyidőben a piramisra rákerült a második sor, "Nemak iskolai bajnokság" felirattal.

Az iskolák után a klub korosztályainak legjobbjait díjazták, de mielőtt ők átvehették volna az ajándékaikat, a Grácia Táncstúdió "télanyói" kápráztatták el a közönséget.

Az U11-ben Volter Patrik lett a legjobb, és ő vehette át ajándékát Bolla Péter tiszteletbeli elnök úrtól, és Balogh Bélától, a Rába Holding képviselőjétől.

Az U13-ban Józsa Kevin, U15-ben Németh Márton, U17-ben Kovács Bálint, U19-ben Zobák Csaba lett a legjobb.

A kapusok közül Balázs Zoltán választotta ki az év legtehetségesebbjét, Takács Zoltán, az U17-es korosztály kapusa személyében.

A női csapatban a 32 gólig jutó Jakab Réka kapta az elismerést, míg a férfi csapatnál Lódi Tamás lett az év legjobbja.

A szülői munkaközösség nevében Dr. Thurnher Yvette adta át Bolla Péter tiszteletbeli elnök úrnak a szülők által alapított díjat, amellyel az
utánpótlás patrónusát köszöntötték.

Az elnök úr pár szóban köszönte meg a megtisztelő díjat, és kitért arra, hogy a jövő célja az, hogy saját nevelésű játékosok kerüljenek az első csapat keretébe.

Azt mondta, hogy erre meg is van az esély, elég csak végignézni a megjelent rengeteg tehetséges gyermeken.

Az est programfolyamában a Mincho-díj átadására került sor, melyet megelőzött a díj névadójának videó üzenete, amelyben köszöntötte a régi
játszótársakat és a gyerekeket.

A díjat Bolla Péter tiszteletbeli elnök adta át Bognár Bálintnak, aki Bárdosi Hunor után lett a második díjazott.

Átadásra került még az "Előttem az utódom" Dróth Zoltán vándordíj is, amellyel a legfiatalabb tehetséget jutalmazták a klub vezetői.

A díjazott az U13 futsalosa, Végh Alex lett. Közben pedig épült a piramis, egészen az U19-es csapatig, ahol Rákóczi Tibor, a Lukács Iskola igazgatója vehette át az utánpótlás piramis felépítésében tett elévülhetetlen érdemeiért járó díjat.

A piramisra felkerült a női csapat, a felnőtt férfi csapat és a piramis csúcsát Bolla Péter, a klub tiszteletbeli elnöke helyezte el a közel 4 méter magas monstrumon.

Elkészült az utánpótlás tabló is, a küzdőtéren 300 gyerek integetett, és mindenki láthatta, igazi klubbá érett a negyedik évébe lépő ETO Futsal Club.

Az eseményt Kovács Péter freestyle bemutatója zárta, igazi közönségsikerrel.

Mindenki boldogan, élményekkel és ajándékokkal megpakolva búcsúzott ettől a jól sikerült karácsonyi ünneptől.

Molnár Attila

Olvasóink írták

  • 1. BudaiKr 2012. december 29. 12:41
    „Köszönyjük Elnök Ur!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Babos Tímea az első harmincba-negyvenbe kerülne

Babos Tímea, aki csaknem két és fél hónapot hagyott ki, szinte maradéktalanul elégedett az idei… Tovább olvasom