Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Jubiláló ovifoci Győrben

Jubileumi, egyben tisztújító közgyűlést tartott a győri városházán az ország legnagyobb kisgyermek-sportegyesülete, a Győri Ovifoci Klub.
Az alakulásának 15. évfordulóját ünneplő társadalmi szervezet összejövetelén Pálfalvi Gábor elnök elevenítette fel a szinte semmiből felépített, és ma már országosan is példaértékű sportegyesület eddigi tevékenységét.

Az óvodai foci projektbe bevont gyermeklétszám önmagáért beszél, a 15 év alatt csaknem 8000 kisgyermek ismerkedett meg a sportág alapjaival. A legügyesebbek elsősorban az ETO FC-hez kerültek, közülük ma már sokan a korosztályos magyar serdülő- és ifjúsági válogatott tagjai.

A közgyűlés résztvevői a tisztújítás során újabb öt esztendőre egyhangúlag bizalmat szavaztak az alapítás óta elnök Pálfalvi Gábornak és az ügyvezető elnök Knausz Lászlónénak. Az elnökség tagja maradt Holle Zsuzsa, a Sün Balázs Óvoda vezetője és Várszegi Mónika, az önkormányzat humánpolitikai osztályának munkatársa. Továbbá a kilenc főre bővült testület új tagja lett Bognár Sándorné, a Tárogató, Kántor Istvánné, az Erzsébet ligeti, Pallós Erzsébet, a Bisinger óvodák vezetői, Ragányi Gyula, az Óvodák Gazdasági Működtető Központjának igazgatója, és az ETO FC képviseletében Havas Máté utánpótlásedző.

A számvizsgáló bizottságba választották Vadász Ilona Zsuzsannát, a gyárvárosi, Litkei Erikát, a Brunszvik és Fortuna Lászlónét, a győrszentiváni óvodák vezetőit.A jubileumi összejövetelen részt vett Borkai Zsolt, Győr város polgármestere, a MOB elnöke is, aki köszöntőjében hangsúlyozta, hogy „a sport váro- sában" a felnőttcsapatok látványos sikerei mellett nagyon fontos az utánpótlás-nevelés.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NB II - Gyirmóti és soproni győzelem

A Gyirmót továbbra is versenyben a feljutásért. Tovább olvasom