Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Jövőre is biztosított a háttér

Bár a megyei sportigazgatóság január 1-jével megszűnt, az élet nem állt meg. A sportszövetségek egyesületén, a diáksport- és a labdarúgó-szövetségen keresztül a megye egész sportját sikerült lefedni.
Az idei esztendő lezárásaként tegnap tartották a sportmozgalom önkéntesei számára rendezett évzárót, melyen Kovács István, a megyei közgyűlés elnökének főtanácsadója, Horváth Tibor, a megyei sportszövetségek egyesülésének elnöke, Lukács László, a megyei diáksporttanács titkára, valamint Horváth Cs. Attila megyei LSZ-elnök értékelte az évet.

Ezúttal is köszöntötték a megyei sportélet kerek születésnaposait, a 70, a 75 és a 80 éveseket, valamint bronz emlékplakettel ismerték el a munkásságát Horváth Kálmánnak (teke), Domonkos Lászlónak (sí), az 50 éves Kapuvári SE modellező-szakosztálynak, valamint a fogyatékosok sportjának támogatásáért Faragó Gyulának, Ruffné Reszter Gabriellának és Hattné Máté Margitnak.

A beszédekből kiderült, sokat jelentett a megye sportjának, hogy a dr. Szakács Imre elnök által vezetett önkormányzat biztosította a helyet a Batthyány téri sportszékházban, s ezt a következő esztendőre is megszavazta már a testület.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VKCSK: tunéziai jutalomút

Kézilabda - Tunéziában ünnepelte meg a másodosztályba való feljutást a győri VKCSK női csapata. Az… Tovább olvasom