Kisalföld logö

2018. 10. 21. vasárnap - Orsolya 8°C | 15°C Még több cikk.

Jövő héttől újra Tippmester!

A jövő héten újra kezdődik Tippmester játékunk, amely az elmúlt egy évben gyorsan népszerű vált olvasóink körében. Összesen több mint húszezer megoldást küldtek be szerkesztőségünkbe játékosaink. Az első szelvényt a hétfői Kisalföldben találják meg.
Június elején, majdnem negyven hét után ért véget a Kisalföld, a győri Rába Quelle fürdő és Győri ETO FC közös játéka, a Tippmester. Olvasóink 39 héten keresztül jósolhatták meg az általunk kiválasztott, főleg megyei érdekeltségű sportesemények végkimenetelét. A játék ideje alatt több mint húszezer szelvény érkezett be hozzánk, hetente értékeltük a legtöbb találatot elért játékosainkat. Havonta pedig értékes tárgynyereményeket sorsoltunk ki az összes beküldő között.

Az összetettben legtöbb pontot elérő Tippmester – a mindössze tizennégy éves Varga Dávid – a Kisalföld és a játék támogatóinak köszönhetően egy értékes külföldi utazást nyert. Családjával együtt egy hétig Spanyolországban nyaralhatott. Ráadásként a második és harmadik helyezetteken kívül a további hét legjobban tippelőt is megjutalmaztuk.

A fődíj, a Quaestor Travel jóvoltából, ezúttal is egy külföldi utazás lesz, de szintén értékes nyereményt tudhat magáénak a Tippmester második és harmadik helyezettje is.

Továbbra is a sport fantasztikus népszerűségét szeretnénk kihasználni, hogy játszani hívjuk lapunk olvasóit. A Kisalföld és a Győri ETO FC játéka egyedülálló érdekesség volt és lesz Magyarországon. A résztvevők, ahogy megszokhatták, hetente 13+1 eseményre tippelhetnek. A kínálatban az élvonalbeli és alacsonyabb osztályú magyar labdarúgás mellett többek között a nemzetközi foci, a kézilabda, kosárlabda és a Forma–1 eseményei szerepelnek.

A hetente kétszer, hétfőn és kedden megjelenő tippszelvényen 13, azon a hétvégén rendezendő sportesemény eredményére lehet tippelni. A tippszelvényt a hagyományos totó szisztémája szerint (1, X, 2) kell kitölteni és egy eseményre csak egy tipp írható be. A 13 plusz egyes kérdés mindig sportos kvízkérdés lesz, melynek megoldását a Kisalföld valamelyik lapszámában biztosan megtalálják.

Az első szelvényt jövő heti számunkban közöljük. Egy héten összesen 14 találat érhető el, de a kvízkérdés akkor is érvényes tippnek számít majd, ha a többi 13 esemény közül nem mindegyiket találta el a játékos. Kizárólag a Kisalföldből kivágott, szabályosan kitöltött (olvashatóan, tintával) és a szerkesztőség címére időben – minden adott hét péntek éjfélig postára adott – beérkezett szelvények vesznek részt a játékban. Személyesen az Újlak utcai szerkesztőségünkben péntekenként 16 óráig lehet leadni a megoldásokat. A javítás, az áthúzás, a szelvény bármilyen sokszorosítása érvényteleníti az adott hét tippszelvényét. Egy játékos fordulónként csak egy tippszelvényt küldhet be, ugyanis a tippek a játék végéig összeadódnak. Gond adódhat abból, ha egy családból (például apa és fia) azonos névvel tippelnek. Kérjük, az idősebb vagy ifjabb szóval jelezzék, hogy kiről van szó.

A legjobb játékosok névsorát hetente közöljük, a teljes listát minden alkalommal internetes oldalunkon találhatják majd meg.

A tippjáték győztese ezúttal is az lesz, aki a játék időtartama alatt a legtöbb találatot éri el. Ezért érdemes folyamatosan játszani, hiszen a részvételek száma növeli a nyerés esélyét is. Amennyiben többen azonos találatot számlálnak a játék végén, a díjakat sorsolással döntjük el.

Szeitz Tibor

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Legyőzte az emelkedőket

Újabb hegyi maratonon végzett az első helyen a győri Zatykó Miklós. A sportoló tízperces előnnyel… Tovább olvasom