Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Jótékonyság és felkészülés - Mosonmagyaróvári KC-Audi ETO 14-38 videó

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club és az Audi ETO a szombati közös felkészülési mérkőzés bevételét jótékony célra adományozták.

Mosonmagyaróvár-Audi ETO 14-38 (8-21)
Felkészülési mérkőzés, Mosonszolnok

A Lajta menti település, egészen friss, első osztályú csapata tartott karitatív mérkőzést a mosonszolnoki sportcsarnokban. Az összecsapás teltház előtt zajlott, miközben a lelkes közönség fantasztikus hangulatot varázsolt a hőség ellenére is. A mérkőzés jegybevételeit két mosonmagyaróvári székhelyű intézmény, a Gyermekek Átmeneti Otthona és a Naposház kapta.

Mosonmagyaróvári KC - Audi ETO

A hajtós mérkőzést felfokozott hangulat és igazi gólparádé jellemezte. Igaz, ebből a hazaiak kisebb részt vállaltak, de az erőviszonyok tükrében ez nem is meglepő. Annyi biztos, hogy a gondos felkészülést, ez a mérkőzés is kiválóan támogatta. Csapat szinten és egyénileg egyaránt.

Róth Kálmán: Lényegében az történt, amire számítottam. Az eredményen bőven meglátszott a megilletődött és gyámoltalan fellépés. Ezt jellemzi az is, hogy kihagytunk öt hétméterest. Ugyanakkor azt is tudom, hogy az ETO legalább ennyivel jobb csapat. Teljesen más célokért küzd, mint mi. Van még min dolgoznunk a szezon kezdetéig, de jó irányba haladunk.

Gólszerzők

MKC SE: Tóth Gabriella 4(1), Jana Knedlikova 3, Nadja Pejovic 2, Gyimesi Kitti 2, Kurucz Ivett 1, Sandra Filipovic 1, Puhalák Szidónia 1 Vezetőedző: Róth Kálmán

ETO: Heidi Löke 8, Susann Müller 8(4), Anna Sen 4, Planéta Szimonetta 4, Szepesi Ivett 4, Korsós Dorina 3, Eduarda Amorim 3, Hornyák Ágnes 2, Macarena Aguilar 1, Orbán Adrienn 1, Vezetőedző: Ambros Martin

Kiállitás: (H) 8 perc, (V) 2 perc

Hétméteres: (H) 7/3, (V) 5/4


Korábban - Augusztus 2-án, este hat órakor tartja következő hazai felkészülési mérkőzését a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club. A csapat a Győri Audi ETO ellen lép pályára. A belépőket július 29-től lehet megváltani. A bevételt pedig a Naposház, illetve a Gyermekek Átmeneti Otthonának javára ajánlják fel.

Mosonmagyaróvári KC-Audi ETO. Fotó: Mészáros Mátyás


A jegyvásárlás részleteiről itt olvashat >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Atlétika ob - Jó eredmények a dobószámokban

Esélyeshez méltóan nyert a kalapácsvető Pars Krisztián és Orbán Éva, valamint a súlylökő Márton Anita is az atlétikai országos bajnokság szombati napján. Tovább olvasom