Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Jól tanulnak és jól sportolnak

A győri Széchenyi István Egyetemen a „Jó tanuló – jó sportoló” versenyben eredményt hirdettek.

Hetyei Szilárd
A győri Széchenyi István Egyetemen a „Jó tanuló – jó sportoló" versenyben az elmúlt tanév végén meghirdetett pályázat szerint Hetyei Szilárd, Szigeti Gergely és Kővári Luca nyerték el a rangos címet.
A verseny első helyezettje a Széchenyi István Egyetem Sportegyesületében sportoló Hetyei Szilárd gazdálkodási kiegészítő szakos hallgató lett. Sportága a dzsúdó, edzője Gyimes Nikolett. Az U23-asok versenyén és a diplomások országos bajnokságán első, az országos rangsorversenyen és az Európa-bajnokság válogatóján is harmadik helyezést ért el. Hetyei Szilárd négy alkalommal kapta meg „A Magyar Köztársaság jó tanulója, jó sportolója" címet.

A második helyezett Szigeti Gergely nemzetközi kommunikáció szakon tanul. Sportága a kajak, a Győri Vízisport Egyesületében sportol, edzője Sztanity László. A magyar egyetemi-főiskolai bajnokságon K4 200 méteren és K2 200 és 500 méteren első, K1 500 méteren második helyezést ért el.

A pályázat harmadik helyén Kővári Luca nemzetközi kommunikáció szakos, a Széchenyi István Egyetem Sportegyesületében sportoló hallgató végzett. Sportága a triatlon, edzője dr. Zakariás Géza. A magyar egyetemi-főiskolai bajnokságon csapatban első és második, az U23-as versenyen aranyérmes lett. Kővári Luca az elmúlt évben „A Magyar Köztársaság jó tanulója, jó sportolója" címet is megkapta.
Hetyei Szilárd

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bukott az Inter a BL-ben

Végre elkezdődtek a Bajnokok Ligája 2006-2007-es idényének küzdelmei. Rögtön nyitányként megégett az… Tovább olvasom