Kisalföld logö

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 13°C | 21°C

Jelena Grubisic - Két nap alatt összecsomagolt és jött az Audi ETO-hoz

Az eddigi klubjaihoz nagyon hűséges horvát hálóőrnek nem lesz könnyű helyettesítenie Katrine Lundét.


Jelena Grubisic, az Audi ETO legfrissebb igazolása a gyorietokc.hu-nak adott interjújában döntéshozataláról is mesélt.

˝Minden annyira gyorsan és váratlanul történt, még most sem nagyon tudom elhinni. Kezdem az elején. Megcsörrent a telefonom, és csak annyira emlékszem, hogy Győrbe kell mennem, és a Katrine babát vár. Össze kellett szednem a gondolataimat, álomszerű volt az egész. Azt tudtam, amennyire váratlan ez a felkérés, annyira kihagyhatatlan és sorsszerű. De azzal is tisztában voltam, nagyon nagy kihívás! Egyrészt az járt a fejemben, a Győr már elkezdte a felkészülését több héttel azelőtt, mint a Krim és nem tudtam, hogyan leszek képes ezt bepótolni.

Másrészt azon morfondíroztam, öt nagyon szép évet töltöttem el a Krimnél, megszerettem a várost, a csapatot, közel álltunk egymáshoz, barátok voltunk. Azt is végig kellett gondolnom, hogy a komoly anyagi gondokkal küzdő klubomnál még nincs élő szerződésem, bizonytalan a jövőm. Saját belső vívódásaimat követően természetesen kikértem a családom és hozzám közel álló néhány csapattársam véleményét is. Mindezek következtében döntöttem úgy, elhagyom Ljubljanát. Két napom volt arra, hogy becsomagoljam az egész életem, és minden megváltozzon az elmúlt 5 évemhez képest! Minden jól végződött, és nagyon elégedett vagyok, hogy itt lehetek!˝ - mesélte Jelena.

A kép forrása: gyorietokc.hu
A kép forrása: gyorietokc.hu

Grubisic elmondta, tudott arról, hogy régi játékostársa és barátja, Vesna is az Audi ETO-hoz igazolt. Ugyan nagyon örül annak, hogy újra csapattársak lesznek, de a konkrét döntéshozatalban mindez nem befolyásolta.

Jelena beszélt arról, hogy számára Lunde a legjobb kapus, mindig felnézett rá. Ezért is igyekszik felnőni a feladathoz, és a lehető legjobb formáját nyújtani. Hozzátette, egyelőre nem elégedett a teljesítményével. ˝Tudom, még sokkal jobb lesz, nekem ez még csak a kezdet, bízom abban, hogy idővel a teljesítményem csak jobb lehet. A felkészülés középébe csöppenve megterhelőbbek voltak számomra az edzések úgy, hogy a Krimnél még csak hármat edzettem ebben a szezonban˝ - mondta.

A teljes interjú itt olvasható.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Xabi Alonso a Bayern Münchenbe tart

Nagy valószínűséggel hamarosan a német bajnok Bayern München labdarúgója lesz Xabi Alonso, aki a… Tovább olvasom