Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Ivánban félbeszakadt a meccs

Csanakon kikapott a Győrszemere, élen a Jánossomorja az első osztályban. A DAC nyerte a győri városi rangadót. Először kapott ki a SFAC, először nyert a Jobaháza és a Mindszentpuszta. Ivánban félbeszakadt a meccs.
Az ünnep miatt néhány mérkőzés eredményére még várnunk kell, így a győri és a győri-csornai csoport tabelláira hétfő délutánig várni kell - ezért szíves elnézésüket kérjük.További eredmények és tudósítások >>
A megyei I. o. állása 12 forduló után >>
U19-es eredmények és tabella >>
Megyei I. osztály
Nem talált magára a múlt vasárnapi veresége után a Győrszemere: Ménfőcsanakról 3-0-ás vereséggel tértek haza. Közben a Jánossomorja nyert a Pannonhalma ellen, így a kisváros csapata átvette a vezetést a megyei I. osztályban. A Kapuvár 3-0-ra verte a Győrladamért, a Petőháza a Nyúl ellen sem tudott nyerni, az Abda a Fertőszentmiklóstól is kikapott, az Öttevény nyolcat lőtt a Nagyszentjánosnak, a Koroncó 2-1-es győzelemmel térhetett haza Szanyból. Zárt kapuk mögött, osztrák játékvezetők működése mellett magabiztosan verte a Rajka a Lébényt.

Megyei II. osztály
További eredmények és góllövők >>
A Megyei II. Fiat Riegler Győri csoport állása 12 forduló után >>
U21-es eredmények és tabella >>
Győri csoport
A Kajárpéc Mezőörsön 4-0-ra nyert, a Bácsa 4-1-re verte idegenben a Gönyűt. Nyert a Töltéstava is Péren, ahogy a Győrúbarát is Tápon. Megszerezte első pontjait - méghozzá mindjárt hármat - a Mindszentpuszta, miután 3-2-re nyertek Vámosszabadin; a két csapat között megfordult a sorrend, már a vámosiak az utolsók.

További eredmények és góllövők >>
A Megyei II. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport állása 12 forduló után >>
U21-es eredmények és tabella >>
Mosonmagyaróvári csoport
A listavezető Hédervár alaposan elverte a Börcsöt, a Bezenye a papírformát hozta és 3-0-ra verte a Hegyeshalom csapatát. A Győrzámoly nem tudott nyerni Mosonszentmiklóson, a hazaiak nyertek 2-1-re. Nyert a Bősárkány, a Püski, a Mosonszolnok és a Dunakiliti is. A Dunasziget 5-1-re kapott ki Máriakálnokon.

További eredmények és góllövők >>
A Megyei II. Erste Leasing Soproni csoport állása 12 forduló után >>
U21-es eredmények és tabella >>
Soproni csoport
Oslin 3-2-re nyert a Répcementi, Nem bírt egymással az Egyházasfalu és a Beled, a Mihályi és a Fertőrákos, ahogy a Rábakecöl és a Fertőendréd sem (utóbbi meccsen 8 gól is esett). A Lövő-Ágfalva rangadót a hazaiak nyerték 2-0-ra.

Megyei III. osztály
További eredmények és góllövők >>
A Megyei III. Agroker Győri csoport állása 12 forduló után >>
Tartalékeredmények és tabella >>
Győri csoport
Tényőn is nyert a Sokorópátka. Écs ellen nyert a Csikvánd, Pázmándfalun győzött a Gyömöre. A Veszprémvarsány vesszőfutása folytatódik, 5-1-re verte őket otthonukban a Győrság.


További eredmények és góllövők >>
A Megyei III. osztály Győri-Csornai csoport állása 12 forduló után >>
Tartalék eredmények és tabella >>
Győri-Csornai csoport
Elvesztette veretlenségét a Győri Dózsa, a városi rangadón a DAC 1912 nyert 2-1-re. Rábapatonán nyert a Rábacsécsény. Az Acsalag 5-2-re verte hazai pályán a Markotabödögét, a Bodonhely 7-1-re nyert a sereghajtó Bezi ellen.

További eredmények és góllövők >>
A Megyei III. Sport Team 2007 Csornai csoport állása 12 forduló után >>
Tartalék eredmények és tabella >>
Csornai csoport
Csak egy góllal nyert a listavezető Rábaszentandrás a Magyarkeresztúr ellen. 2-0-ra verte a Babót idegenben a Rábacsanakot. 2-1-re verte az Egyed a második helyen álló Barbacsot, így a Babót 1 pontra feljött a Barbacsra. A sereghajtó Jobaháza 3-1-re verte a Szilt - ez volt az első győzelmük idén.

További eredmények és góllövők >>
A Megyei III. Ziccer Sport Mosonmagyaróvári csoport állása 12 forduló után >>
Tartalék eredmények és tabella >>
Mosonmagyaróvári csoport
Nagy küzdelemben a Várbalog 4-3-ra nyert Kimlén. A Kunsziget utolsó őszi mérkőzésén nyert a Levél ellen. A MITE egyre lejjebb csúszik a tabellán, az Ásványráró 3-1-re verte a mosonmagyaróvári csapatot. Döntetlen lett a Mecsér-Dunaszentpál rangadó.

További eredmények és góllövők >>
A Megyei III. Arrabona Agro Kapuvári csoport állása 12 forduló után >>
Tartalék eredmények és tabella >>
Kapuvári csoport
A Nagycenk 4-1-re verte a Pereszteget, a Balf 3-2-re a Répcevist. 2-1-re nyert a Himod Újkéren, akárcsak a Sopronhorpács Agyagosszergényben. Az Iván-Nagylózs mérkőzés a 40. percben 4-1-es állásnál félbeszakadt.


További eredmények és góllövők >>
A Megyei III. Soproni csoport állása 12 forduló után >>
Soproni csoport
Az Und 3-2-re verte a SFAC csapatát, ez a soproni csapat első veresége idén. A Sarród 4-3-ra kikapott a Szany II-től, a Kisfalud Fertőszéplakon, a Harka Csáfordjánosfán nyert.

Olvasóink írták

 • 12. tinka22 2010. november 02. 22:05
  „Batistuta, én azt hallottam, hogy a vendég csapat levonult a pályáról. Nem tudom, hogy valóban így volt-e.”
 • 11. regisztrálok 2010. november 02. 15:56
  „Pintér Attila for President!! :-)
  bruahahhaha”
 • 10. Batistuta 2010. november 02. 10:35
  „...és miért szakadt félbe a meccs Ivánban???”
 • 9. sa_kimle 2010. november 02. 06:12
  „Ezúton szeretnék gratulálni Gláser Attilának a Kimle-Várbalog mérkőzésen nyújtott teljesítményéért! A meccs után beszélgettünk az asszisztensével, ő sem értette az ítéleteit...”
 • 8. Beste 2010. november 01. 20:24
  „Mi van Virág, savanyú a szőlő?”
 • 7. ACSA 2010. november 01. 16:01
  „kedves Grafit!
  Az a 3-400 néző legalább jól szórakozott,mert a mérkőzés példamutatóan spotszerű volt,jó iramú,és jó játékvezetés mellett zajlott le!
  Az is mond valamit a számomra,hogy a mérkőzés végén mindkét csapat tagjai összeölelkezve éltették Városunkat,pedig városunk nem nagyon élteti őket!
  Arról sem írnak,hogy a kezdőrugást a tolókocsijából kiszálló SÁROSI SCHÖNFELD RÓBERT rugta,aki eddig a legtöbb DAC-DÓZSA rangadón résztvett játokosként!
  A két csapat múltja és történelme miatt kívánom nekik,hogy minél magasabb osztályokban is találkozhassanak még a jövőben!”
 • 6. Akimegmondjahatudja 2010. november 01. 14:13
  „Füstbement-nek abszolút igaza van!! Én egy kicsit drasztikusan fogalmaztam, de berágtam rajta, hogy ez a tanulatlan barna szájpadlású kétségbe vonja a KAPUVÁR képességeit!! Szerény és nem nagyon számító véleményem szerint Kovács Lajos mesternek előbb-utóbb, de inkább előbb az ETO kispadján lenne a helye!! Egyik szemem nagyon sírna a KAPUVÁR miatt, a másik nagyon nevetne(de nem cinikusan...) az ETO miatt!! Hajrá KAPUVÁR!!! ...és meg se álljunk az NBIII-ig!!”
 • 5. füstbement 2010. november 01. 13:57
  „A Győrladamér-Kapuvár meccshez és a hazaiak edzőjének nyilatkozatához:

  A mérkőzésbe úgy vélem,hogy nem nyúlt bele a játékvezető.A hazaiak egy kiállítást kérnek számon, ami nem volt az, ugyanis a vendég kapus nem utolsó emberként szabálytalankodott az amúgy is kissé kisodródott játékossal. A hazai játékos kiállítása két sárga lap után történt.a 2. sárga lapját utánrúgásért kapta, pedig a lökést meg is fújta a bíró a hazaiak javára.A játékvezető jó színvonalon vezette a meccset egy játékra tökéletesen alkalmatlan pályán.Aprókat tévedett ide is-oda is, de nem befolyásolta a végeredményt.3:0-nál pedig szegényes dolog a játékvezetőkre fogni a vereséget.Arról ne is beszéljünk,hogy lehetett volna akár jóval több is nem csak három.
  Az pedig,hogy a Kapuvár helyezését vonja kétségbe a hazai edző az magát minősíti és garantáltan szeretni fogják ezután több helyen is.

  Gratulálok a Kapuvárnak az eddigi kiváló szerepléséhez!”
 • 4. grafit 2010. november 01. 09:31
  „A két patinás győri csapat sok néző előtt, viszonylag jó meccset játszott.
  Nem kivánom a Kisalföldtől, hogy on line tudósítson a mérkőzésről, mint a "százezreket" érdeklő kosár és futsal meccsekről, de a két klub múltja és jelenlegi erőfeszítései megérdemelnének nagyobb publicitást is.”
 • 3. háté 2010. november 01. 08:29
  „Trehány, olvashatatlan oldalak!--le kell cserélni a szerkesztőt!”
 • 2. Akimegmondjahatudja 2010. november 01. 08:06
  „virág attilának üzenem!! Még szerencse, hogy nem egy ilyen agyon iskolázott ö.k.ö.r értelmi képességei alapján osztják a helyezéseket a megyei 1-ben!! Miért fáj neked te tahó a KAPUVÁR helyezése!! HAJRÁ KAPUVÁR!! A saját csapatoddal foglalkoznál többet akkor nem kellene az ellenféllel foglalkoznod!! Vágod?”
 • 1. ACSA 2010. október 31. 22:32
  „Az oldalon felkínálják a 12.forduló tudósításait és a tabellát,de sajnos,még csak a múlt heti tudósítások,és sokhelyen a 10.fordulós tabellák olvashatók!
  Felhívom a szerkesztők figyelmét,hogy az INFORMÁCIÓ CSAK FRISSEN JÓ!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NBIII: egy félidő, hat gól

Az NBIII Bakony-csoportjának 12. fordulójában simán nyert az SVSE. Győzött az MTE 1904, döntetlent… Tovább olvasom