Kisalföld logö

2018. 09. 18. kedd - Diána 16°C | 26°C Még több cikk.

Irodát keres az új kosárcsapat

Lukács Zoltán újra „lépett”. Ő volt az az üzletember, akinek az előző évadban a Soproni Postás női kosárlabdacsapatánál volt érdekeltsége, s aki az egyik bajnoki elődöntő után el akarta és el is vitte a meccs bevételét. Jókora botrány kerekedett az ügyből.

Ismert, milyen változások történtek azóta. A napokban Lukács Zoltán újra hallatott magáról. Amint azt Füzy András, a Röhnisch Foton-Sopron, a Postás-utód – hangsúlyozottan nem jogutód – csapat ügyvezető elnöke elmondta, Lukács bezáratta a klub irodáját.

– A múlt pénteki, az új csapatot bemutató sajtótájékoztató alatt egy biztonsági cég lezárta a Széchenyi téri épületben lévő irodánkat, amelyet – elvben – a Postás Sport Kft. és a sportkör közösen bérelt – mondta Füzy. – A kft. már jó ideje nem fizetett bérleti díjat, felmondás alatt volt az irodában. Terveink szerint az új csapatot üzemeltető gazdasági társaság átvette volna az iroda bérlését. Mivel ez időben nagyon közel volt a nevezési határidő lejártához, az iroda lezárása érthetően fölöttébb megnehezítette a dolgunkat, hiszen a hét első felében még tárgyalásaink voltak ez ügyben, az új klubnak pedig gyakorlatilag az összes dokumentuma, okirata bent volt az irodában.

Feljelentést tettünk ismeretlen tettes ellen okiratokkal való visszaélés miatt, és kértük, hogy rendeljenek el házkutatást. Ez megtörtént és ezen az úton sikerült visszaszereznünk a Röhnisch Foton-Sopron, valamint a Postás Sportkör hivatalos okiratait.

Ezt követően új irodába költöztünk. Minderről, hogy mi nehezítette a munkánkat a háttérben, eddig azért nem értesítettük a közvéleményt, mert a nevezés előkészítése minden időnket, energiánkat lekötötte. A leggonoszabb dolo g az egészben az volt, hogy minden előzetes értesítés nélkül, pár nappal a nevezésünk előtt tették ezt, a legjobban időzítve ahhoz, hogy minél jobban megnehezítsék a dolgunkat...

Mint az irodát lezáró biztonsági cégtől megtudtuk, hivatalosan a Postás Sport Kft. ügyvezetője, Molnár Józsefné záratta le az irodát, akit köztudottan Lukács Zoltán irányít a háttérből.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmaradtak a győzelmek

A Matáv Sopron hazai környezetben, a Győri ETO FC idegenben lépett pályára felkészülési mérkőzésen.… Tovább olvasom