Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Illés Béla befejezi az aktív pályafutását

Amitől az MTK szurkolók már hosszú ideje tartottak most bekövetkezett, a klub újkori történelmének egyik legnagyobb alakja Illés Béla úgy döntött befejezi az aktív pályafutását.
Az NBI-es szereplés tekintetében rekorder, háromszoros gólkirály az utolsó pillanatig nyitva hagyta a kérdést, hogy harmincnyolcévesen vállal-e még egy szezont, vagy sem, ám végül úgy döntött, nincs tovább. Szögre akasztja a stoplist, s húsz gyönyörű évet követően, amelyet a futballban eltölthetett befejezi az aktív játékot.

Béla a következőképpen kommentálta a döntést:

-Sokat gondolkodtam, s végül úgy döntöttem, befejezem az aktív játékot. Húsz csodálatos év van a hátam mögött, büszke vagyok mindarra, amit a futballpályán elértem, így nyugodt szívvel fejezem be pályafutásomat.

-Tizenegy csodálatos évet töltöttem a Hungária körúton, otthonommá vált a Hidegkuti Stadion, így nehéz szívvel hagyom el az egyesületet. Mindig szívesen fogok visszagondolni az MTK-ra, az ott szerzett aranyérmekre, gólkirályi címekre, kupagyőzelmekre. Számomra a kék-fehér szín örök szerelem marad, így bizton számíthatnak rám a szurkolók, hogy ezt követően is sűrűn megfordulok majd az MTK hazai összecsapásain. Ami pedig a szurkolókat illeti: Köszönöm nekik a tizenegy MTK-nál játszott évem alatt felém tanúsított szeretetet, s ennek állandó kinyilvánítását. Mindig is jól esett, amit tőlük kaptam.

mtkhungaria.hu/topfoci.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vincze és Bagoly az év legjobbja

Vincze Ottó lett az egész szezon legjobb győri labdarúgója a Kisalföld osztályzatai alapján. Az ETO FC karmestere – aki az ötödik helyről jött fel – mögött mindössze egy ezreddel lemaradva a kapus Sasa Sztevanovic végzett. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára ketten, a védő Mátyus János és a tavasszal egyre inkább magára talált, s gólokat szerző Bajzát Péter állhatott. Tovább olvasom