Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Ígéret van, pénz kedden még nem volt Sopronban

FC Sopron labdarúgói szerint kéthavi fizetéssel és az őszi prémiumokkal tartozik nekik a klub.

Az FC Sopron labdarúgóinak állítása szerint kéthavi fizetéssel és az őszi prémiummal tartozik nekik a klub. Szerintük esély sincs arra, hogy ebben az évben hozzájuthatnak a pénzükhöz.

Kedden tartotta utolsó edzését a Csertői Aurél vezette Sopron, ám a gyakorlást egy nappal korábban egy kellemetlen incidens előzte meg. A játékosok amolyan „kupaktanácsfélét " tartottak és előbb Csertői Aurél edzőnek jelezték: addig nem öltöznek át, amíg nem kapnak híreket a járandóságuk átutalásáról. Az ügyben azonban az edző nem sokat tehetett, ezért az öltözőbe kérették Köteles Zsolt ügyvezető igazgatót. Még az ügyvezető sem tudott segíteni, csupán annyit tett, hogy a játékosok jelenlétében telefonon felhívta Vízer László Máriuszt.

A beszélgetést követően a tulajdonos Bagoly Gábort kérte a telefonhoz, aztán közölte a védővel, hogy neki már nem kell átöltöznie, januártól nem számít a szolgálataira. Végül Csertői Aurél megtartotta a hétfői és a keddi edzést is. Annak ellenére, hogy a játékosok nem kaptak választ a kérésükre, így aztán nem tudják, mikor kapják meg pénzüket.
Vélhetően nehéz napok elé néz az FC Sopron, mert bár az együttes a 11. helyen várja a folytatást, de egyáltalán nincs biztonságban, a bizonytalan anyagi helyzet miatt sem.

Az ügyben természetesen megkerestük Köteles Zsoltot, az FC Sopron ügyvezető igazgatóját, aki elmondta: tartozásról nincsen szó, csupán csúsznak a fizetésekkel, de szerdán megkapják a játékosok. A sportvezető megfogalmazása szerint „kicsit később" az őszi prémiumok kifizetése is megtörténik. Annyit még hozzátett, hogy utóbbival nincsenek elkésve.

Rákérdeztünk Bagoly Gábor esetére is, akivel kapcsolatban az ügyvezető elmondta: a védő hivatalosan a klub szerződtetett játékosa.
Információink szerint azonban ennek ellenére a hátvédsorban, illetve a középpályán is bevethető labdarúgóért – aki a Kisalföld osztályzatai alapján a 2005/2006-os bajnoki szezon legjobb soproni játékosa lett – már bejelentkezett a másodosztályú bajnokság Keleti csoportjában második helyen álló Nyíregyháza.

Szabó Tibort a Honvéd vinné. Az esetleges átigazolásról a következőket mondta a ballábas szervező középpályás: „Nincs értelme mellébeszélni, így nem is tagadom, hogy megkeresett a Honvéd. Szimpatikus is volt a kispesti klub ajánlata, ám nekik is ugyanazt tudtam mondani, mint amit most, mégpedig, hogy a szerződésem kétezerhét nyaráig az FC Sopron csapatához köt. Azt azért még hozzá szeretném tenni, hogy itt, Sopronban is jól érzem magam. Az pedig, hogy maradok-e vagy esetleg a Honvédban folytatom, nem feltétlenül rajtam múlik, hanem inkább a soproni szakmai elképzeléseken és a klub tulajdonosán."
bagoly gábort már nem látják soproni mezben a szurkolók?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Puskásról beszél az egész világ

Brazíliától Tajvanig rengeteg külföldi hírportál és honlap számolt be Puskás Ferenc szombati… Tovább olvasom