Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Idén is lesz szilveszteri futás Sopronban

Soproni Rendészeti SE idén még két rendezvényt szervez.

A II. SRSE Kupa Shotokan Karate Versenynek, idén is a Doborjáni Ferenc Oktatási-Nevelési Központ (Erdei Iskola) ad otthont december, 15-én vasárnap 10 órai kezdettel.

A Soproni Rendészeti SE soproni és ágfalvi csoportjain kívül érkeznek más egyesületektől is versenyzők, például Fertődről, Kőszegről.

A vasárnapi versenyt megelőzően két napos edzőtábor is lesz, amelynek a fő témája az önvédelem. Szombaton két edzés lesz, amelyen Eskrima tanulásra és gyakorlásra lesz lehetősége a résztvevőknek.

Ez egy Fülöp-szigeteki pusztakezes és fegyveres önvédelmi rendszer.

Az edzéseket a budapesti Zohner Szilárd mester tartja, aki a karatéban megszerzett 5.dan mellett eskrimában is dan fokozattal bír. A verseny megtekintése díjmentes.
További információ: www.srse.hu vagy a közössági oldalon >>

A másik rendezvény a már hagyományos szilveszteri futás, amely december 31-én délelőtt fél tizenegykor indul a Lővér Fürdőtől.

A távolság 5,6 kilométer, amely egy teljes kör a Lővér körúton. A futáson bárki részt vehet, aki kedvet érez egy kis mozgáshoz. Mivel ez nem kimondottan verseny, azokat is szívesen látják, akik csak kocogni szeretnének.

Természetesen idén is lehet vidám jelmezben futni. A tűzoltók minden évben teljes felszerelésben teljesítik a távot.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar Kupa: Győri ETO-Kaposvár szerda 18 óra

A nyugati oldalt nyitják meg a szurkolóknak szerdán. Tovább olvasom