Kisalföld logö

2018. 10. 21. vasárnap - Orsolya 8°C | 15°C Még több cikk.

Idegenbe is győzni mennek

A KEK-negyeddöntő első mérkőzésén elért tízgólos győzelem ellenére elégedetlenségének adott hangot Róth Kálmán.

A Graboplast-ETO vezetőedzője az első félidő játékát kritizálta.
Bár magabiztosan győzött a Graboplast-ETO a francia Besancon ellen a női KEK-negyeddöntőben, Róth Kálmán, a csapat vezetőedzője nyilatkozatában mégis megdorgálta csapatát.

„Természetesen nem az eredménnyel vagyok elégedetlen, hiszen a tíz gólt előzetesen elfogadtam volna. Ennek ellenére vannak olyan dolgok, melyekre ha felkészülünk, s a pályán mégsem azt látom viszont, akkor azért felemelem a hangomat. Hiába beszéltük meg, nem tudtuk megakadályozni a bejátszásokat Pecqueux-Rolland irányába.

Bár alaposan feltérképeztük a franciák kapusait, az első félidőben mégis számos ziccert hagytunk ki. Szünet után már jobban figyeltünk, s akkor el is döntöttük a mérkőzést" – kezdte az értékelést a szakvezető.
Mindez azért érdekes, mert a közönség szinte végig elégedetten szemlélte a mérkőzést, s a lefújás után úgy ünnepelte kedvenceit, mintha máris továbbjutott volna.

„A szurkolóknak csak elismeréssel tartozunk, mert az első perctől az utolsóig űzte-hajtotta a lányokat. Pedig a találkozó nem a legszerencsésebb időpontban volt, mégis sokan voltak. Nyilván ők más szemmel nézik a mérkőzést, én azonban azt mondom, csapatom jó, ha hatvanszázalékos teljesítményt nyújtott. Igazából csak Herr Orsi volt az, aki átlag fölöttit nyújtott, a többiek egy erős átlagot hoztak. Mindezek ellenére persze a továbbjutásra nagy esélyünk van, de csak akkor, ha nem tekintjük már most befejezettnek a párharcot" – folytatta Róth Kálmán.

A győriek előtt nem ismeretlen a besanconi csarnok, hiszen mint az ismeretes, három éve játszott ott a csapat.
„Akkor nagyon kikaptunk, de a mostani csapat úgy érzem, játszott már annyi meccset forró hangulatban, hogy ez ne zökkentse ki a ritmusából. Ha megfelelően állunk a mérkőzéshez, akkor az sem elképzelhetetlen, hogy idegenben is győzzünk. Ehhez azonban végig teljes koncentrációra lesz szükség. Pluszmotiváció lehet, hogy mint annyiszor, most is rengeteg drukker kísér el bennünket. Nekik is szeretnénk kellemessé tenni a franciaországi látogatást" – mondta az edző.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhunyt a főtitkár

Életének 63. évében elhunyt Gyulai István, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség főtitkára. Tovább olvasom