Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 12°C Még több cikk.

Horváth Ferenc döntetlennel debütált Győrött - videó

A futballra éhes publikum – győri szempontból – az első félidőben láthatott jobb játékot.
A langymeleg szombat délelőttön szépszámú közönség töltötte meg a „kempingpálya" lelátóit vagy állta körül a játékteret. Pintér Attila, a válogatott újdonsült szövetségi kapitánya a kispadok mögött foglalt helyet, onnan figyelhette az utódot, Horváth Ferencet is, aki első alkalommal meccselt új együttesével.

Ígéretéhez híven mindkét félidőben más-más tizenegyet szerepeltetett a győri vezetőedző. Csupán kapusposzton nem történt változás a szünetben, a mérkőzésen végig Kamenár védett. A hírek szerint azért, mert Nagy Gergely, a klub utánpótlás-válogatott kapusa nem hosszabbította meg a klubbal a nyáron lejáró szerződését, ezért „jegelik", nem kap játéklehetőséget.A szombati győri keretből kimaradt Sztanisic, Nicorec és Kiss M., sérülés miatt Rudolf, Völgyi, Takács és Varga R. hiányzott.

A futballra éhes publikum – győri szempontból – az első félidőben láthatott jobb játékot, hiába adódott azonban több helyzet a hazaiak előtt a szlovák harmadik liga egyik legjobbja ellen, a kapujukat nem sikerült bevenni. Szünet után a 49. percben a balhátvédként szerepeltetett Pilibaitis hibájából Petrás a vendégeknek szerzett vezetést, amit az 56. percben az agilis és ügyes Kalmár átadásából a leshatárról kiugró Dudás egy szép lövéssel egyenlített ki. A folytatásban a sok hibával tarkított játékban már érintetlenek maradtak a hálók. Úgy tűnik, egy gólerős center továbbra is hiányzik a zöld-fehérek keretéből.

A döntetlen csalódás lehet az ETO szurkolóinak, de erre az áldott emlékű Fűzy Ákos kosáredző mondása igaz: „Akkor kell jónak lenni, ha elolvad a hó..."

Győri ETO FC–OFC Russel Gabcikovo (Bős) 1–1 (0–0)
Győr, nemzetközi felkészülési mérkőzés, 500 néző. V.: Böcskei.

ETO: Kamenár – Svec (Wolfe), Lipták (Djordjevic), Lang (Had), Dinjar (Pilibaitis) – Kamber (Mevoungou), Pátkai (Kalmár), Trajkovic (Kronaveter) – Martínez (Dudás), Strestík (Burgos), Andric (Koltai).

Gsz.: Dudás Ádám, ill. Petrás.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ETO-SZESE: harmadik hely az egri Dobó-kupán

Pályára lépett az ETO-SZESE új szerzeménye, a Veszprémből érkezett 21 éves beállós, Zivan Pesic.… Tovább olvasom