Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Holtverseny az élen

Ketten értek el tizenegy találatot Tippmester játékunk 7. fordulójában. Összetettben ketten vezetik a listát.

Ketten értek el tizenegy találatot Tippmester játékunk 7. fordulójában. Összetettben ketten vezetik a listát. 

Holtverseny alakult ki heti nyerteseink között a Tippmester hetedik fordulójában. Sorsolás döntött, az első díjat Kovács Ernő bezi játékosunk nyerte. A második a bakonyszentlászlói Lászlóné Dér Erzsébet lett a harmadik Pertl Dániel (Győr) előtt. Utóbbi olvasónkat egyébként szintén sorsoltuk, hiszen többen értek el tíz találatot.

Nyereményeiket, a labdát, illetve a belépőket a már megszokott időpontban, csütörtökön 13 és 17 óra között az Újlak utcai szerkesztőségünkben vehetik át.

Összetettben továbbra is szoros az élmezőny. Az első helyen holtversenyben két játékosunk áll. A mosonmagyaróvári Buga Zoltán és a győri Világos Szilárd egyaránt 59–59 pontot gyűjtött idáig.
Világos Szilárd természetesen nagyon örült az előkelő helyezésnek: „Nagyon szeretek játszani, beleértve ezáltal azt is, hogy magam is sportolok, egy kispályás focicsapatban játszom rendszeresen."
A holtversenyben vezető játékos elmondta: szerinte jót tett a játéknak, hogy olyan mérkőzések is bekerültek, amelyek kimenetele nem egyértelmű.

„Az elején sok volt a papírforma, most viszont már nem egyszerű a tippelés mondjuk egy NB II-es vagy NB III-as kézilabdameccsre. Ennek köszönhetően nagyobb a szórás is, egy-egy jobb sorozattal jelentősen lehet előrelépni" – folytatta Világos Szilárd, aki egyébként családi kötődés révén az említett kézilabdában is jártasabb, lévén, hogy a felesége nem más, mint az egykori válogatott kapus, Hoffmann Beáta.

Érdemes még mindig bekapcsolódni azoknak is, akik esetleg eddig nem voltak sikeresek, ugyanis az elért eredménytől függetlenül havonta – legközelebb november elején – az összes beküldő közt értékes nyereményeket sorsolunk ki. Az első havi sorsolást már megtartottuk. Nyerteseink DVD-írót, minihifitornyot és egy MP3-as lejátszót nyertek.
Tóth Ágota győri játékosunk nem nagyon akarta elhinni, hogy neki kedvezett a szerencse. Az októberi sorsolás második helyezettje nyereményét csak tegnap vette át szerkesztőségünkben. Olvasónk elmondta, csupán kétszer küldött be szelvényt. Főleg, mivel négy évvel ezelőtt értékes nyereményt vihetett tőlünk haza.

A játék 7. fordulójának helyes tippsora a következő: 2, 1, 1, 1, X, X, X, 1, 2, 1, 1, X, 2 + X.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ETO: kórház a pálya szélén

A hétvégén Pajkos János vezetőedző nem számíthat Vincze Ottó és a Hanák Viktor játékára sem. Tovább olvasom