Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 21°C Még több cikk.

Hírességek is rajthoz álltak

A triatlon Európa-bajnokságot VIP-verseny is színesítette, amelyen profi vízipólóst (Hesz Mátét), televíziós műsorvezetőt (Barabás Éva), sportriportert (Zelinka Ildikó) és egykori öttusa olimpiai bajnokot (Maracskó Tibort) egyaránt találtunk.
És persze ott volt a Kisalföld csapata – Sudár Éva (újságíró-szerkesztő), Szabady Balázs (nyomdai asszisztens) és Szabó Gábor (újságíró) – , amely a váltóversenyben ezüstérmet szerzett az RTL Klub mögött és a Sirály Média előtt. A résztvevőket a rajt előtt kérdeztük.

Kropkó Péter ultramaratonista: – Nem riogatásként vagyok itt, az egyik csapat egyenrangú tagjaként indulok a versenyen. Életemben nem teljesítettem még ilyen rövid távot (300 méter úszásból, 3 kilométer kerékpározásból és 1 kilométer futásból állt a verseny – a szerk.), így érhetnek még meglepetések. A taktikánk a következő: egymást segítjük végig, így várhatóan együtt is érünk a célba.

Hesz Máté vízilabdázó:
– Az RTL Klub csapata eredetileg kedvesemnek, D. Tóth Krisztának szólt, aki azonban rám ruházta azt a nemes feladatot, hogy az úszást vállaljam. Mit mondhatnék ? A háromszáz méter menni fog, bár hozzá kell tennem, másfél hónapja az uszoda környékén sem jártam. Itt azzal viccelődnek, bedobnak egy labdát, hogy az után ússzak, de azt hiszem, enélkül visszatalálok a váltótársamhoz.

Barabás Éva műsorvezető (RTL Klub): – A televíziós csatorna nagyon komolyan veszi a versenyt. Eredeti szándékunk szerint Kovács Antal cselgáncsozó olimpiai bajnok is indult volna – kerékpározásban – , de mivel épp mandulatműtéten van túl, helyette mást kellett választanunk. Azért vagyunk itt, hogy felhívjuk a figyelmet a jótékonysági akciónkra, ugyanis egy mentőautót szeretnénk vásárolni.

Zelinka Ildikó sportriporter (m1): – Bármily hihetetlen, de egy ilyen versenyt – ahol ráadásul csak futnom kell – könnyebb teljesíteni, mint közvetíteni. Naponta edzem: kosárlabdacsapatunk a melbourne-i szeniorolimpiára készül, így ez a táv nem okoz nagy problémát.

Kárpát Zsolt főszerkesztő (Rádió Győr): – Számomra nagy csalódással kezdődik a verseny, ugyanis a kölcsönbe kapott kerékpáromat valaki elvitte a helyszínről. Ezek után már csak annak örülhetek, ha sikerül teljesíteni a távot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A program leállt, a stadion épül

A stadionprogram ellehetetlenült, jelentette ki lapunknak a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium… Tovább olvasom